Informació general

La campanya "El municipi i la gestió energètica" arriba el proper 11 d'octubre a Cambrils

Per Redacció

El proper 11 d'octubre Cambrils acollirà la campanya "El municipi i la gestió energètica" organitzada pel Centre de Recursos per a la Protecció de la Salut i el Medi (CRM) i l'Institut Català de l'Energia, per tal de promoure una millor gestió energètica en les instal·lacions municipals de la provínica de Tarragona.

La campanya es va iniciar el passat 22 de setembre al Vendrell i després d'haver passat per Cambrils, anirà a Reus el proper 8 d'octubre, a Móra d'Ebre i Móra la Nova el proper 25 d'octubre i a Amposta el 8 de novembre. La campanya es composa, entre d'altres, de cinc xerrades que giraran entorn temes tan diversos com la normativa existent respecte a les energies renovables. La certificació energètica dels edificis i el repte dels municipis de complir amb la nova normativa, entre d'altres. Per altra banda, en el cas de Móra d'Ebre es realitzarà una visita guiada a la planta de biogàs de Móra d'Ebre.

Cal destacar que el projecte contempla que el CRM actuarà com a assessor de tots aquells municipis que tinguin algun projecte de millora de consum energètic, en els tràmits de sol·licitud de subvencions.

Comenta aquest article