Cultura

La Biblioteca Municipal acull el taller infantil de reciclatge "La Corba camina i recull"

Per Berta Ruiz

Un moment del taller de reciclatge que es va fer ahir a la tarda a la Biblioteca Municipal

La Biblioteca Municipal va acollir, ahir a la tarda, el taller "La Corba camina i recull: tallers de vidre naturalment creatius", adreçat als xiquets més petits. Aquest taller relaciona la idea de la creativitat amb el reciclatge i la recuperació, a partir del personatge de la Corba, protagonista del llibre infantil "Corba Camina i recull" –publicat pel Celler de Can Roca–. La protagonista de la història suggereix idees a la canalla perquè es puguin expressar artísticament d'una forma sostenible. Per fer-ho, els xiquets van poder experimentar amb pals, cartrons, peces de tela i d'altres elements de la natura.

Un tast de vins de la DO Tarragona, el 29 de setembre

L'activitat estava emmarcada dins del cicle d'activitats relacionades amb el món del vi i la Denominació d'Origen Tarragona, en el marc
cicle Biblioteques amb DO impulsat pel Servei de biblioteques de la Generalitat. La propera activitat serà, el divendres 29 de setembre a les 19 hores, quan l’enòloga Pepa Menchón oferirà un tast de vins de la DO Tarragona. A més, també hi haurà les recomanacions de lectura i de cinema relacionades amb el vi a través del Pinterest, del Bloc, del Facebook, del Twitter de la biblioteca i la nova guia de LlibreTast. Llegim el vi. Aquest acte comptarà amb la col·laboració de la DO Tarragona, el Museu d’Història de Cambrils i l’Antena del Coneixement del Campus Extens de la URV a Cambrils.

Comenta aquest article