Esports

Prop de mig miler de persones es reuneixen a la plaça de l'Ajuntament per donar la benvinguda a Ivan Cervantes

Per Judit Pinazo



Mig miler de persones van rebre ahir al vespre Ivan Cevantes a la plaça de l'Ajuntament
Ahir, quan faltaven pocs minuts per a les vuit de la tarda i amb un lleuger retard, arribava a la plaça de l'Ajuntament dins d'un cotxe d'època el bicampió del món d'Enduro 1 Ivan Cervantes. Al bicampió l'esperaven, a la plaça, mig miler de persones, sobretot joves i nens que volien felicitar i veure l'heroi local en persona.

Un cop arribat a la plaça, Ivan Cervantes va baixar com va poder del cotxe d'època, entre la multitud de gent que el volia felicitar i demanar-li autògrafs, i va pujar en un tot terreny descapotable que el va portar a fer una ruta pel municipi acompanyat de prop d'un centenar de motos d'aficionats que es van fer sentir en tot moment.

Mentre els aficionats esperaven que Cervantes tornés a la plaça per fer els parlaments, la festa va continuar amb el sorteig de material de l'equip KTM i la música del grup de percussió cambrilenc Cop de Cap.

Cervantes, molt emocionat

Després de realitzar un tomb per Cambrils, Cervantes va tornar de nou a la plaça de l'Ajuntament per fer els parlaments oficials. Una vegada més el cambrilenc va tenir problemes per arribar a la porta del consistori, ja que eren moltes les persones que es volien apropar a ell. Tot i això, en tot moment el pilot cambrilenc va mostrar-se molt correcte i amable amb els seus seguidors. Un cop al balcó Cervantes, que es va mostrar molt emocionat en tot moment, va voler agrair en poques paraules el suport de la seva afició i la rebuda que se li havia preparat a Cambrils "estic molt orgullós del meu poble i espero l'any que ve poder tornar a ser aquí". L'alcalde –Robert Benaiges–, per la seva banda, va destacar que Cervantes és un exemple a seguir i que el municipi està molt content de tenir un cambrilenc amb aquest potencial esportiu. Benaiges va fer-li entrega d'una placa commemorativa de la victòria aconseguida per Cervantes el passat cap de setmana a França.

Roda de premsa multitudinària

Per acabar, Ivan Cervantes tenia previst oferir una roda de premsa als mitjans de comunicació presents, però aquesta es va convertir en una roda de premsa multitudinària a la qual bona part de la gent que havia rebut Cervantes a la plaça de l'Ajuntament va poder assistir. Per altra banda, Cevantes va estar en tot moment acompanyat pels seus amics i familiars més propers. Abans d'iniciar la roda de premsa es va poder veure un vídeo amb un recull dels millors moments de la trajectòria esportiva del pilot cambrilenc. En la roda de premsa Cervantes ja es va mostrar més tranquil i es va excusar per l'emoció que l'havia envaït en el moment dels parlaments al balcó de l'Ajuntament, emoció que, segons el pilot cambrilenc, no li havia permès mostrar "la gran felicitat que sento". En les seves declaracions, Cervantes va voler destacar la duresa del campionat d'enguany i va afirmar que treballarà per poder repetir la gesta.

Per altra banda, Cervantes va afirmar que de cara a l'any que ve correrà en una categoria superior, l'enduro 2, i que ho continuarà fent amb l'equip KTM, amb qui té contracte fins a finals de l'any 2007. Per altra banda, sobre alguns rumors apareguts que feien refrència a la voluntat del pilot de participar en el París Dakar, Cervantes va afirmar que "això encara queda una mica lluny".

Comenta aquest article