Victòries de l'Oleastrum, el CH Cambrils i dels dos equips sèniors del CB Cambrils

A dalt, Ismael remata de cap i aconsegueix el primer gol del FC Cambrils. A sota, Taïs disputa la pilota a una jugadora del Tortosa en els darrers instants del partit

Territorial Preferent

FC Cambrils 2 - Roda de Barà 2

El Roda va encarrilar ben aviat el partit amb un primer gol marcat al minut 8. El segon gol del Roda, a més, va venir propiciat por un error garrafal del porter local Morell. El Cambrils va reaccionar en els darrers 20 minuts de partit en els quals va aconseguir remuntar i igualar el marcador amb un gol aconseguit en el darrer minut. Ismael i Toni van ser els golejadors cambrilencs.

Primera Territorial

El Catllar 0 - Oleastrum 1

En la segona jornada de la lliga, l'Oleastrum va aconseguir la primera victòria fora de casa. El gol va arribar aviat en el setè minut de la primera part de la mà d'Àlex. L'equip local va disposar de diverses oportunitats sense encert que van permetre que l'Oleastrum es fes amb els tres punts.

Tercera Territorial

L'Hospitalet 2 - AE Vilafortuny 2

L'AE Vilafortuny va aconseguir el primer punt en el primer partit fora de casa a l'empatar a dos amb l'Hospitalet. L'encarregat de marcar els gols de l'equip cambrilenc va ser Piqué.

Sènior femení

CB Cambrils 31 - B Cantaires Tortosa 30

L’equip sènior femení del CBC va iniciar ahir la temporada amb una ajustada victòria per 31-30 contra el BC Tortosa. Durant tot el partit es va notar la falta de ritme en el joc i l’encert en el tir per part dels dos equips, com demostra la baixa anotació final. En la recta final del partit, l’equip cambrilenc estava per sota en el marcador i a falta de pocs minuts va aconseguir empatar. Quan faltaven tres segons per a la fi del partit, i amb empat a 30, la jugadora local Chiqui va disposar de dos tirs lliures: encertant el segon i aconseguint la primera victòria de la temporada per a l’equip.

Sènior masculí

Ecoverd Almeda B Cornellà 54 – CB Cambrils 100

L’equip sènior masculí del CBC continua imparable en el seu joc. En la segona jornada disputada ahir, els jugadors d’Esther Neila van tornar a guanyar amb contundència l’equip rival. Ja en la primera part, els cambrilencs van aconseguir un avantatge d’uns vint punts, gràcies a un joc ràpid de contraatac, molt ofensiu i una defensa molt forta, mentre que el joc de l’altre equip va ser poc fluid i amb tirs molt forçats. A mesura que avançava el partit, l’equip cambrilenc va anar augmentant la diferència entorn els vint o trenta punts, arribant a la darrera part amb un avantatge de més de quaranta punts.

L'altre equip del CBC que va jugar ahir va ser el júnior masculí, que també va aconseguir la victòria fora de casa contra el CB La Selva per 50-63.

Hoquei

CH Cambrils 4 - St. Ramon Vilafranca 3

En la segona jornada de la lliga, el Cambrils va aconseguir de nou la victòria, amb un resultat de 4-3, davant el Sant Ramon de Vilafranca. Els encarregats de fer els gols de l'equip local van ser Joan Roig, que en va fer dos, Joan Recasens i Robert Libiano. Al finalitzar la primera part del partit el resultat era clarament favorable al Cambrils. Mentre que el Sant Ramon no havia encetat el marcador, el Cambrils ja tenia tres gols al seu favor. En la segona part va arribar el quart gol de l'equip cambrilenc i els tres gols de l'equip visitant.