Cultura

La Biblioteca organitza tallers més enllà de la lectura per a la canalla

Per Cristina Sierra

Rosana Andreu explicant els contes als xiquets, ahir al matí. Fotografia cedida per Paula Torné

La Biblioteca Municipal va acollir ahir una nova sessió de "Juguem i llegim", l'activitat que aquest estiu ha organitzat l'equipament per a la canalla. Prop d'una desena de xiquets i xiquetes van escoltar amb atenció els contes que va explicar la bibliotecària, Rosana Andreu, que va preparar una sèrie de relats de diferents temàtiques que van agradar força.

"Hi ha res més avorrit que una princesa rosa?", "Jo sóc el rei", "La talpeta que volia saber qui li havia fet allò en el cap" i "La Irene i el gargot", entre altres, van ser les històries que Andreu va escollir per la jornada, que va acabar amb una sessió de dibuixos de pirates.

Durant els dies en què s'ha fet el taller, la bibliotecària s'ha centrat en explicar contes de castells, amb la col·laboració dels Xiquets de Cambrils, de Gloria Fuertes o de pirates. La darrera sessió, que tindrà lloc el proper 30 d'agost, comptarà amb la presència de Judit Robert, que presentarà el seu treball "El llibre de les bèsties", de Ramon Llull. En acabar, es farà el sorteig d'una bossa de lots sorpresa entre tots els participants.

Comenta aquest article