Societat

Castells de sis dels Xiquets de Cambrils a la diada castellera de la Bisbal del Penedès

Per Alejandro Balaguer

Els Xiquets de Cambrils a la Bisbal del Penedès, aquest passat diumenge

Els Xiquets de Cambrils van actuar el passat diumenge 13 d'agost a la Bisbal del Penedès en motiu de la seva Festa Major. La diada també va comptar amb la presència de la Colla Castellera de la Bisbal del Penedès i els Xiquets de Vila-seca i es va celebrar al carrer Doctor Robert, una plaça de gran prestigi dins el món casteller i que té la categoria de gamma extra.
Els cambrilencs van repetir la mateixa diada que havien realitzat la setmana passada a la Pineda i van completar sense dificultats el 3 de 6, el 2 de 6 i el 3 de 6 amb l'agulla i van cloure la diada amb dos pilars de 4. Aquesta ha estat l'última actuació pels de la camisa bordeus abans de la diada de la Festa Major de la Mare de Déu del Camí, una diada on es plantegen anar a màxims i on seran clau els sis assajos que els hi resten.
Per altra banda, la colla local, els Bous de la Bisbal, van completar el 2 de 6, el 5 de 6 i el 4 de 6 i van tancar la diada amb dos pilars de 4 mentre que els Xiquets de Vila-seca van descarregar el 3 de 6 amb l'agulla, el 2 de 6 i el 3 de 6 i a la ronda de pilars van completar el pilar de 5 i dos pilars de 4.



2 de 6 dels Xiquets de Cambrils a la Bisbal del Penedès

Comenta aquest article