Esports

El ciclista cambrilenc Alejandro Sánchez es proclama campió de la Copa Tarragona i campió provincial

Per Judit PinazoAlejandro Sánchez el passat 27 d'agost a Mont-roig del Camp, quan es va proclamar campió provincial
El jove ciclista cambrilenc Alejandro Sánchez, de set anys, es va proclamar el passat 17 de setembre a Cunit, campió de la Copa Tarragona de ciclisme en la categoria promeses. Tot i que va fer la tercera posició del pòdium en aquesta cursa, l’avantatge de punts en totes les curses del campionat –de les 17 curses que conformen el campionat, n'ha guanyat 14– va donar-li la victòria.

Per altra banda el passat 27 d’agost, a Mont-roig del Camp, Alejandro Sánchez també es va proclamar campió provincial de la seva categoria.

Queda pendent que finalitzi el proper mes d’octubre la Copa Catalunya, tot i que Alejandro Sánchez ja compta amb el mallot de líder i amb la puntuació necessària per proclamar-se campió.

Recordem que el passat mes de juliol Alejandro Sánchez va aconseguir guanyar el Campionat de Catalunya en la categoria promeses. Un cop finalitzada la temporada, Alejandro podrà descansar de bicicleta durant uns quatre mesos fins al proper mes de març, que començarà a preparar la nova temporada, que s’iniciarà el mes d’abril. La propera temporada l’Alejandro deixarà de participar en la categoria promeses per particpar en la de principiants.

Comenta aquest article