Informació general

Un vehicle xoca contra una tanca d'obres i col·lisiona contra tres cotxes aparcats a l'avinguda de Josep Vidal i Barraquer

Per Redacció

Ahir al matí es va produir un espectacular accident de circulació a l'avinguda de Josep Vidal i Barraquer, prop de l'estació del tren. El sinistre va tenir lloc a dos quarts de deu del matí quan el conductor d'un turisme Peugeot 306, A.A., veí de Cambrils, de 36 anys i de nacionalitat marroquina, va perdre el control del vehicle després de xocar contra la tanca d'unes obres que s'estan fent en en el tram que va des del carrer del General Prim fins a l'avinguda de la Mare de Déu de Montserrat. Posteriorment, va xocar contra tres vehicles correctament estacionats.

Al lloc de l'accident hi van acudir dues dotacions de la Policia Local, que van observar que el conductor presentava símptomes d'estar sota els efectes de l'alcohol. El conductor va ser sotmès a les proves d'alcoholèmia i va donar una taxa 1,5 vegades superior a la màxima permesa reglamentàriament. S'estan instruint diligències per un delicte contra la seguretat del trànsit i s'ha intervingut cautelarment el permís de conducció de l'infractor.

Comenta aquest article