Cultura

La Biblioteca Municipal obté una subvenció de 3.500 euros de l'Obra Social de La Caixa per a la compra de lots de llibres

Per Redacció

L'Obra Social de La Caixa ha donat 3.500 euros per a la Biblioteca Municipal

La Biblioteca Municipal segueix apostant per la lectura com a eina que afavoreix a l’aprenentatge, la convivència i el creixement personal, intel·lectual i social, i per això també vol col·laborar amb els centres educatius del municipi. Al setembre de 2013, la Biblioteca va iniciar un Pla de lectura per promoure l’adquisició de l’hàbit lector i incrementar els índexs de lectura, mostrant els beneficis que se’n deriven. Ara vol avançar en aquesta direcció i facilitar a aquelles famílies que tenen més dificultats econòmiques, la possibilitat d’accedir als llibres de lectura obligatòria que els centres educatius marquen en cada curs escolar.
 
La Biblioteca Municipal va presentar un projecte a l'Obra Social de La Caixa per poder assumir la compra d'aquests lots de llibres. La iniciativa ha estat aprovada per la Caixa i ha atorgat una subvenció de 3.500 euros que serviran per aquest projecte.

Recordem que l'actual Biblioteca Municipal va prendre el relleu de l'anterior Biblioteca de l'Obra Social de La Caixa, inaugurada el 31 de gener de 1956 a la plaça de Marianao 1, que va ser la primera biblioteca pública.

Comenta aquest article