Informació general

El proper dilluns s'obre el període d'inscripcions per al II Congrés de la Gastronomia Mediterrània

Per Redacció



Fabián Martín tornarà a participar enguany al Congrés de la Gastronomia Mediterrània de Cambrils
Els propers dies 30 i 31 d'octubre es farà el II Congrés de la Gastronomia Mediterrània dins del marc de l'Observatori Gastronòmic, organitzat per l'Àrea de Turisme de l'Ajuntament de Cambrils i el Patronat Municipal de Turisme. Aquest congrés tindrà lloc a les instal·lacions de l'Escola d'Hoteleria i Turisme i està dirigit a professionals i col·lectius relacionats amb el sector. En l'edició d'enguany, el format es presenta d'una manera més novedosa, ja que se celebraran sis tallers simultàniament durant cada hora, entre conferències, tallers virtuals, tallers en cuines o taules rodones, fet que augmentarà el nombre de ponents i participants, amb una temàtica molt més àmplia i variada durant els dos dies.

El període d'inscripcions per assistir al II Congrés de la Gastronomia Mediterrània s'inicia el proper dilluns dia 25 de setembre i acabarà el 25 d'octubre. Hi ha diverses modalitats d'inscripció: la modalitat A per a qui assisteixi a tot el Congrés, que té un preu de 40 euros; la modalitat B per assistir a un únic taller del congrés, que té un preu de 12 euros; la modalitat C, que és un bonus d'assistència a cinc tallers del congrés i el seu preu és de 25 euros, i la modalitat D, que és per a l'assistència total al congrés dirigit als estudiants de la URV, que podran obtenir 1,5 crèdits lliures.

Per a més informació es pot consultar el programa de les jornades a la pàgina web www.cambrils.org/turisme o trucar al telèfon 977 79 23 07.

Comenta aquest article