Societat

Els Xiquets de Cambrils i els Xiquets de Vila-seca protagonitzen la diada castellera de la Festa del Carme

Per Alejandro Balaguer

3 de 6 amb pilar dels Xiquets de Cambrils

Els Xiquets de Cambrils van actuar, el passat diumenge 16 de juliol a Cambrils, amb motiu de la Festa de la Mare de Déu del Carme a la plaça de Catalunya juntament amb els Xiquets de Vila-seca. Els cambrilencs van descarregar sense dificultats el 3 de 6, el 2 de 6 i el 3 de 6 amb l'agulla i van cloure la diada amb dos pilars de 4. S'ha de destacar que van descarregar el 2 de 6 per setena vegada aquest any, igualant els registres de tota la temporada passada.

Per altra banda, els Xiquets de Vila-seca van començar la diada amb el 3 de 6 i el 4 de 6 amb l'agulla. A la tercera ronda van realitzar un intent desmuntat de 2 de 6, castell que posteriorment van aconseguir descarregar. Van finalitzar la diada amb el pilar de 5 i dos pilars de 4, un dels quals va quedar en intent desmuntat.

Gerard Pinyol: "El mes d'agost serà clau, tenim dues diades i els assajos per acabar de posar el fil a l'agulla"


El cap de colla dels Xiquets de Cambrils, Gerard Pinyol, va fer una valoració positiva del primer tram de temporada i va destacar les bones sensacions existents. Pel que fa a la diada, va afirmar que havia servit per seguir fent rotacions i noves estrenes, tot i que el fet d'haver entrat en temporada d'estiu ha ocasionat la pèrdua d'efectius a la colla. També va destacar que el mes d'agost serà clau i que la colla haurà de treballar de valent per poder portar castells de 7 a la diada de la Festa Major de la Mare de Déu del Camí.
Els Xiquets de Cambrils faran dues setmanes de vacances i el retorn als assajos serà el dimecres 2 d'agost a les 20.30 h al Centre Cultural.

Els Xiquets de Cambrils muntant l'estructura



4 de 6 amb pilar dels Xiquets de Vila-seca

Comenta aquest article