Esports

L'Ajuntament prepara una rebuda a Ivan Cervantes, que podria guanyar el campionat mundial aquest cap de setmana

Per Berta Ruiz



Ivan Cervantes, en un moment de la rebuda que se li va fer l'any passat a l'aeroport del Prat
El pilot cambrilenc Ivan Cervantes de l’equip KTM podria proclamar-se campió mundial d’enduro E-1 per segon any consecutiu aquest proper cap de setmana. Cervantes en té prou amb quedar en setzena posició en una de les dues proves que dissabte i diumenge es disputaran a la localitat francesa de Boussac per adjudicar-se el campionat.

 Davant aquest possible nou èxit de l'esportista cambrilenc, l'Ajuntament de Cambrils ja està enllestint els preparatius per rebre el campió. El regidor de Promoció de Ciutat –Oliver Klein– va explicar a Revista Cambrils Diari Digital que en principi els actes s'estaven preparant per al proper dilluns –l'endemà de la darrera prova–, però finalment no serà aquest dia per uns compromisos que Ivan Cervantes té a França. 

Si no hi ha canvis de darrera hora, la rebuda i recepció al cambrilenc es farà el dimecres 27 de setembre. Segons Oliver Klein  està previst que a les set de la tarda Ivan Cervantes arribi a Cambrils per l'autopista i que sigui rebut a la sortida per una comitiva amb cotxes descapotables i uns motoristes amics del pilot, acompanyats per la Policia Local. Està previst que la comitiva faci una ruta per dins del municipi fins arribar a la plaça de l'Ajuntament, entorn les vuit del vespre. Oliver Klein va explicar que la part frontal de la plaça –davant de l'Ajuntament– es reserva per als camions de l'equip KTM i per a tota la gent que s'espera que ompli la plaça. També està previst repartir samarretes per celebrar el segon títol consecutiu d'Ivan Cervantes com a campió mundial d'enduro E-1. Posteriorment, Cervantes sortiria al balcó de l'Ajuntament, juntament amb l'alcalde –Robert Benaiges–, on es farien els parlaments de benvinguda i les felicitacions. Seguidament, està previst que a la sala de plens es projecti un audiovisual sobre la carrera esportiva d'Ivan Cervantes des dels seus inicis i des de l'Ajuntament se li farà entrega d'un obsequi. Posteriorment es farà un convit de cava per a tothom. Sobre les nou del vespre està previst que Ivan Cervantes atengui en roda de premsa als mitjans de comunicació.

D'altra banda, tal com va explicar Oliver Klein, l'Ajuntament de Cambrils s'està plantejant "la possibilitat de renovar immediatament el contracte de col·laboració de patrocini amb ell, ja que ha demostrat que aconsegueix un èxit darrere un altre. L'Ajuntament col·labora de manera important amb 18.000 euros". Recordem que durant tota aquesta temporada el pilot cambrilenc ha lluït el logo "Cambrils a bon port" a la part superior de la seva granota, gràcies al conveni signat amb l'Ajuntament el passat 2 de març.

Comenta aquest article