Esports

Tres primers llocs i quatre segons llocs per als Vogadors de Cambrils a la regata de Flix

Per Redacció

Segona regata de la Lliga Catalana de Llagut a Flix

El passat cap de setmana, els Vogadors de Cambrils van participar a la segona regata de la Lliga Catalana de Llagut a Flix (La Ribera d’Ebre) en la que van aconseguir uns magnífics resultats atès que de les set tripulacions que van presentar, tres van ocupar la primera posició i la resta van assolir la segona posició final. La regata, que es disputava en riu, va ser molt exigent a nivell de força ja que els llaguts estan més enfonsats i costa més desplaçar-los, fent que la passada de la pala sigui molt més dura.

Pel que fa als resultats, en categoria absoluta, la tripulació femenina, després de guanyar l’anterior regata, va acabar en segona posició per darrere de Rem Santa Cristina i superant a Rem Capgrossos Mataró i Rem Premià. Per la seva part, en la categoria masculina, després de fer el quart millor temps a la contrarellotge, un cop a la final, van pujar fins a la segona posició final, superant a Rem Badalona i Rem Santa Cristina, resultant guanyadors CN Flix.
A la categoria veterana, la tripulació femenina va fer-se amb la primera posició en una final disputadíssima amb AE Xino-Xano de Deltebre, havent fet també el millor temps a la mànega classificatòria.
Per la seva part, la tripulació masculina va guanyar també la regata superant a Natació Badalona, Capgrossos de Mataró i Rem Premià.
En categories inferiors, les juvenils femenines, van fer-se amb la segona posició final per darrere de CN Flix.
En categoria cadet, millor temps a la contrarellotge i victòria pels cambrilencs per davant de Natació Badalona i Nàutic Bétulo.
Finalment, els més petits, en categoria infantil, meritòria segona posició per darrere de CN Flix i superant a CN Móra, Rem Santa Cristina i Rem Pescadors.

La propera regata es disputarà el dia 16 de juliol a Mataró (el Maresme) en la que els cambrilencs miraran d’afrontar la part central de la lliga per tal de consolidar les posicions que ocupen i arribar al darrer tram del campionat amb possibilitats de victòria.

Cal remarcar que com a novetat, en aquesta lliga s’ha encetat un programa quinzenal de televisió coproduït per Badalona Televisió i la Federació Catalana de Rem on es fa un repàs del campionat i del món del rem de banc fix, en la que el club cambrilenc apareix constantment. Aquest programa, anomenat "Rem a Rem", es podrà veure a través de Canal Reus i Tac 12, en redifusió, així com a través del canal 159 de Movistar +, els divendres a les 22h.

Comenta aquest article