Camp

El Patronat de Turisme del Baix Camp presenta el nou Catàleg d'Activitats Muntanyes de la Costa Daurada

Per RedaccióLa primera activitat serà el proper dissabte 8 de juliol amb una sortida pels Camins de la Baronia d'Escornalbou
El Patronat de Turisme del Baix Camp presenta, juntament amb el Consell Comarcal del Baix Camp, el nou Catàleg d’Activitats Muntanyes de la Costa Daurada, una iniciativa que proposa un seguit d’activitats de turisme cultural i de turisme actiu i de natura. En total són 13 activitats de diferents temàtiques turístiques que es realitzaran durant els mesos de juliol, agost i setembre.

Primera activitat, el dissabte 8 de juliol

Mitjançant aquest catàleg, les empreses d’activitat de la comarca ofereixen unes experiències guiades úniques dirigides a tot tipus de públic. Entre elles, els participants poden optar pels esports aquàtics, pel descobriment de les localitats i els monuments històrics de la zona, per conèixer la natura i el firmament que ens envolta o, fins i tot, per convertir-se en apicultors per un dia. Serà a partir del dissabte 8 de juliol –amb una sortida pels Camins de la Baronia d'Escornalbou– i fins el proper 30 de setembre, quan es podrà gaudir d’un ampli ventall de propostes en diferents punts de la geografia de la comarca.

A través d’aquesta iniciativa de promoció turística, des del Patronat de Turisme Muntanyes de la Costa Daurada es vol donar a conèixer els recursos turístics i d’oci dels municipis d’interior i muntanya del Baix Camp i posar a l’abast dels turistes propostes d’activitats de turisme actiu, de natura, gastronòmic i cultural ofertes per empreses especialitzades de la zona.

Comenta aquest article