Cultura

Comencen les activitats d’estiu a la Biblioteca Municipal

Per RedaccióCartell de les activitats d'estiu a la Biblioteca Municipal
La Biblioteca Municipal de Cambrils ha programat diverses activitats estiuenques adreçades als infants a partir de 5 anys. La biblioteca obrirà en horari d’estiu –de dilluns a divendres de les 9 a les 14:30 hores– a partir del 26 de juny i fins l’11 de setembre. Totes les activitats programades es realitzaran a les 12 hores. La programació s’iniciarà el 5 de juliol amb una sessió de l’hora del conte "Juguem i llegim", que consistirà en un taller de manualitats per a infants a partir de 5 anys a càrrec de Rosana Andreu. El cicle continuarà els dimecres 19 de juliol, 2, 9 i 23 d’agost amb contes que giraran al voltant dels pirates, Gloria Fuertes i Quentin Blake. El dimecres 12 de juliol Còdol Educació oferirà el taller de manualitats "Pirates a la Costa!". A través d’aquesta activitat s’explicarà una història de pirates succeïda a les nostres costes al segle XVI que introduirà el món de la pirateria a la Mediterrània. El taller està pensat per infants a partir de 5 anys i està patrocinat per la Central de Biblioteques de Tarragona.

Sessions de "La colla castellera de la canalla lectora"

El dimecres 26 de juliol i 16 d’agost es portaran a terme dues sessions de l’activitat "La colla castellera de la canalla lectora", en col·laboració amb els Xiquets de Cambrils i el patrocini de la Central de Biblioteques de Tarragona. La primera sessió serà per a nens i nenes d’entre 7 i 10 anys i la segona, d’entre 10 i 12 anys. Per participar-hi caldrà inscriure els infants prèviament a la biblioteca. Per últim, la cloenda de l’estiu anirà a càrrec de Judit Robert, que presentarà la seva adaptació de El llibre de les bèsties de Ramon Llull.

Lots sorpresa
 
A més, també tornen a la biblioteca els lots sorpresa. Es tracta de bosses que contenen documents variats (com ara novel·les, llibres infantils o DVD) per agafar en préstec i gaudir durant un mes. Com és habitual a l’estiu, la biblioteca oferirà visites per conèixer la biblioteca des d’un vessant més lúdic i els casals d’estiu podran demanar els lots de préstec. Les peticions de visites i lots de préstec es poden fer a través del web de la biblioteca.

Comenta aquest article