Pere Ferrando es penja la medalla de bronze de salt amb perxa al campionat de Catalunya màster

Imatge d'arxiu de Pere Ferrando en una prova de salt amb perxa

El passat diumenge 11 de juny es disputava el Campionat de Catalunya de la categoria Màster. La competició es va disputar a l'estadi d'atletisme "La pedra salvadora" de Mollet del Vallès. Representant al Club Atletisme Cambrils hi va participar el Pere Ferrando. La Cristina Mur no va poder participar per culpa d'una lesió. Ferrando va participar al salt amb perxa, assolint la medalla de bronze superant el llistó a 2.00 m., igualant la seva marca personal de la categoria.

Campionat de Catalunya d'iniciació

Per altra banda, el dissabte 10 de juny es va disputar la fase final del Campionat de Catalunya de les categories benjamí, aleví i infantil a l'estadi d'atletisme de Castellar del Vallès. Per part del Club Atletisme Cambrils tres van ser les atletes que van participar en aquesta jornada final. El rendiment de les atletes locals va ser excel·lent, destacant dues posicions de finalista assolides i un rècord de Cambrils.

Benjamins:

Sara Gallardo
participava a la final dels 1.000 m. marxa, assolint la 10a. posició amb una marca de 6’19"42, millorant la seva marca personal en 13 segons i batent el rècord de Cambrils.

Sarai Madrid participava a la prova de salt de llargada, assolint la 8a. posició amb un millor salt de 3.12 m., molt a prop de la seva marca personal.

Alevins:

Diana Ladrón participava a la prova de llançament de pes. Amb un millor llançament de 8.33 m. assolia la 4a. posició molt a prop de la seva marca personal.

L'endemà diumenge es disputava la fase prèvia del Campionat de Catalunya de la categoria cadet. La competició es va disputar a l'estadi d'atletisme "Moisès Llopart" d'El Prat de Llobregat. Els atletes que hi prenien part competien per quedar entre els 16 primers llocs, que són els reservats per a la fase final que es disputarà el diumenge 25 de juny. Cinc van ser els atletes del Club Atletisme Cambrils que hi van participar, tres dels quals van assolir el passi a la fase final.

Cadets:

Carlota Mallat prenia part a la prova de llançament de javelina on assolia la 3a. posició amb una millor marca personal de 28.69 m. i la classificació per a la fase final.

Sandra Rebollo participava, al matí, als 300 m. tanques. Acabava en 6a. posició de la 2a. sèrie amb un temps de 51"28. Per la tarda prenia part a la prova dels 100 m. tanques, on assolia la 6a. posició de la 2 sèrie amb un temps de 17"15 i la classificació per a la fase final.

Pau Avellana prenia part a la prova dels 100 m. tanques, on assolia la 5a. posició de la 3a. sèrie amb un temps de 17"78, millorant la seva marca personal i classificant-se per a la fase final.

Àngela Gutiérrez participava al salt d'alçada, acabant en 14a. posició superant el llistó a 1.40 m.

Boi Estadella participava a la prova de llançament de javelina. Amb un millor llançament de 28.23 m. assolia la 17a. posició.