Esports

El FC Cambrils, l'AE Vilafortuny i el CB Cambrils comencen la temporada amb victòria

Per Redacció

 
 
 A dalt, el porter de l'Oleastrum atrapa la pilota envoltat de tres jugadors de la Cava. A sota, el jugador de l'AE Vilafortuny Èric s'escapoleix de dos contraris.
Futbol

Territorial Preferent

Polvoritense 1 - Cambrils 3

El Cambrils ha iniciat aquest cap de setmana la temporada i ho ha fet amb una victòria fora de casa. Juanlu, l'exjugador de l'Oleastrum que aquesta temporada ha fitxat pel Cambrils, va ser l'autor dels tres gols de l'equip cambrilenc. Poc abans de finalitzar el partit, el cambrilenc Toni va marcar un gol en pròpia porteria. Amb aquest resultat el Cambrils se situa com a líder.

Primera Territorial

Oleastrum 0 - La Cava 1

L'Oleastrum no ha començat la temporada amb tant bon peu com el Cambrils. En aquesta primera jornada l'equip cambrilenc es va enfrontar a casa amb La Cava. El partit es va desenvolupar sense crear ocasions de gol en cap de les dues porteries. Als darrers minuts del partit, La Cava va marcar un gol, que va estar molt discutit per l'equip local que reclamava que el gol venia precedit d'una falta.

Tercera Territorial

Vilafortuny 4 - Almoster 2

El debut oficial del recent creat U.E. Vilafortuny va ser tot un èxit. El primer partit de l'equip local a la tercera territorial va finalitzar amb un resultat de quatre gols a dos. El primer gol del partit va ser al minut cinc i el va marcar Ortiz, el segon punt, favorable al Vilafortuny, va ser gol en pròpia porta de Rubén al minut 15. El tercer i el quart gol del Vilafortuny van anar a càrrec de Piqué, els dos en els últims cinc minuts de partit. Els dos gols de l'equip visitant van ser d'Ángel i Modrinyà.

Bàsquet

CB Cambrils 91 - CB Esparraguera B 45

Els jugadors cambrilencs de l'equip sènior A del CBC han iniciat la temporada amb molta força. Ahir al migdia al Palau Municipal d'Esports de Cambrils, van guanyar contundentment al CB Esparraguera per un clar marcador de 91 a 45. La bona defensa de l'equip i l'espectacular encert en atac van ser la tònica general durant tot el partit. A la mitja part, l'equip d'Esther Neila ja dominava clarament en el marcador per 50 a 23. En les dues darreres parts, els cambrilencs van continuar oferint un joc excel·lent, amb jugades de molta qualitat i compenetració entre tots els jugadors. L'equip sènior masculí suma doncs, la primera victòria de la temporada i ho fa de manera aclaparadora.

Hoquei

St. Cugat 5 - CH Cambrils 3

El Cambrils s'enfrontava aquest passat dissabte contra un dels equips forts del grup, el Sant Cugat. El partit va ser força disputat arribant-se a un resultat de 3 a 3 quan faltava poc per a la finalització. El Sant Cugat, però, es va imposar en el tram final del partit.

Comenta aquest article