Esports

Bon paper del Club Patí Cambrils a la Copa President de Patinatge Artístic

Per Lluís Rovira i Barenys

Prop de 125 patinadors van competir al Palau Municipal d’Esports
El Club Patí Cambrils va aconseguir cinc pòdiums en el Campionat de Patinatge Artístic Copa President Eladi Bergadà 2002 que es va celebrar els passats 14 i 15 de desembre al Palau Municipal d’Esports de Cambrils. La representació local va constar de vuit patinadors repartits en les diferents categories, des de debutants fins a júniors. Aquesta ha estat la 24a edició del campionat de Patinatge Artístic que aquest cop ha reunit 20 clubs de la demarcació de Tarragona amb una participació de prop de 125 patinadors. El Club Patí Cambrils, organitzador de la prova, valora de manera molt positiva tant el desenvolupament de la competició com l’assistència de públic. Segons fonts del club, el diumenge a la tarda, dia en què se celebrava la competició sènior amb el concurs de les patinadores de talla internacional Laura Sánchez i Núria López, hi va haver una afluència de 400 persones.

§ El Club Patí Cambrils fitxa Núria Ramiro per millorar la competitivitat dels patinadors§

Camí Mendoza i Núria Ramiro
El Club Patí Cambrils compta, des del passat mes de juliol, amb una nova tècnica amb una clara aposta per incrementar la competitivitat del club. Tal i com manifesta la seva presidenta, Camí Mendoza, “a causa del gran nombre de patinadors que teníem i de la constància que mostraven als entrenaments vam veure que era necessari fer un canvi a nivell tècnic del club per tal d’incrementar el nivell i poder anar més a competició. Vam arribar a un acord amb la Núria Ramiro, que es va incorporar al club el passat mes de juliol”. La nova tècnica, Núria Ramiro, té una llarga experiència dins el món del patinatge en el qual es va iniciar als tres anys d’edat. Com a patinadora ha estat lligada sempre al Reus Deportiu. Als 16 anys, com a tècnica, va estar dos anys a Riba-roja d’Ebre i dos anys més a Flix. Darrerement pertanyia al cos tècnic del Reus Deportiu.

Reestructuració
 
La primera mesura de Núria Ramiro dins el Club Patí Cambrils ha estat la de reestructurar els grups d’entrenament a més d’intensificar-ne la freqüència, “el projecte és tirar el club endavant per tal que arribi a un nivell similar a l’altre gran club que hi ha aquí a la demarcació, el Reus Deportiu”. Tant Camí Mendoza com Núria Ramiro volen deixar ben clar que, en aquest cas, el Reus Deportiu és tot un referent dins el món del patinatge artístic i per això se’l miren, sobretot, com un model a seguir. d’entrenament a més d’intensificar-ne la freqüència, “el projecte és tirar el club endavant per tal que arribi a un La nova tècnica del Club Patí Cambrils considera que el més important per tirar endavant el nou projecte és disposar d’una important base i aquest requisit el compleix el Club Patí Cambrils, “un dels factors que em va motivar a venir aquí és que hi havia molta canalla petita, que és amb la que pots treballar”. Ara per ara, el principal inconvenient amb què es troba el club per desenvolupar completament el seu projecte esportiu és el de no disposar de la pista les hores que voldrien. Núria Ramiro ho expressa de forma clara i concisa, “necessitem incrementar la disponibilitat de pista per poder portar les patinadores a competició i fer un bon paper”. Una part de les hores d’entrenament que fan els patinadors i les patinadores del club es realitzen a les pistes annexes al camp de fútbol municipal i això dificulta, segons la tècnica, progressar adequadament de cara a aconseguir la competitivitat desitjada.

Comenta aquest article