Ariadna Domingo i Neus Faiges de l'Escola d'Hoteleria i Turisme, becades per l'Acadèmia de Gastronomia de Tarragona
![]() |
Les dues alumnes de l'Escola d'Hoteleria i Turisme de Cambrils van rebre beques de perfeccionament |
Dues alumnes de l'Escola d'Hoteleria i Turisme de Cambrils Ariadna Domingo del Cicle Formatiu de Grau Superior d'Agències de Viatges i Gestió d'Esdeveniments i, Neus Faiges del Cicle Formatiu de Grau Mitjà de Cuina, Gastronomia i Serveis de Restauració van ser becades per l'Acadèmia de Gastronomia de Tarragona. Aquestes beques es van lliurar, el passat dijous, en el transcurs de la gala de premis que va atorgar l'Acadèmia de Gastronomia de Tarragona. De fet, enguany, aquesta va ser una de les principals novetats d'aquesta edició. Per primera vegada, l'entitat gastronòmica ha instaurat l'atorgament de dues beques de perfeccionament i estada a dues alumnes de l'Escola d'Hoteleria i Turisme de Cambrils. En el marc d'aquesta gala, recordem que, també es van premiar les jornades gastronòmiques de l'Encarxofa't a Cambrils com la millora iniciativa gastronòmica.