Vandellòs i Hospitalet de l'Infant

Vandellòs celebrarà la Festa de la Germandat, del 12 al 14 de maig, amb una vintena d'actes

Per Redacció

Ballada de sardanes durant una Festa de la Germandat de Vandellòs

La Festa de la Germandat de Vandellòs, que se celebrarà del 12 al 14 de maig, constarà d’una vintena d’actes gratuïts, per a tots els públics. Entre aquests, destaca la inauguració de la Plaça Drs. Gil-Vernet, després de les obres d’ampliació i remodelació que s’han realitzat, tenint en compte les opinions majoritàries dels veïns del poble, que l’any passat van prendre part en un procés de participació. Aquest acte tindrà lloc el divendres 12 de maig, a les 22 hores, i inclourà una actuació del grup de folklore de les Terres de l’Ebre, Quico el Célio.

Altres actes destacats són el concert amb l’Orquestra Cimarrón de dissabte, a les 19 hores; i el ball de nit a càrrec de la mateixa orquestra de dissabte a les 23.30 hores; la plantada i correfoc dels Diables infantils, amb el Drac de Móra i lo Boc de Vandellòs, previstos per dissabte, a les 20.30 hores; l’original concurs que han organitzat els joves per dissabte a les 17 hores; i el concert de jazz, que oferirà la banda de música municipal Clau de Vent, diumenge a les 19.30 hores. En la festa d’enguany no hi faltaran tampoc els actes tradicionals, com són el Pal ensabonat, la venda de coques de la Germandat, les misses, les sardanes, les cucanyes, la tirada al plat, una actuació infantil, la recaptació anual de la Lliga Contra el càncer i la cercavila (aquest 2017, acompanyada de la Piccola Orquesta). Més detalls a: www.vandellos-hospitalet.cat.

A banda de remarcar aquests actes, la regidora de Festes, Elidia López, ha ressaltat la implicació dels veïns i entitats del poble en la preparació de la festa. "Més d’una desena d’entitats ha participat en l’organització, la qual cosa és d’agrair i de reconèixer. Realment, aquesta és una festa de la germandat", ha afirmat la regidora.

Comenta aquest article