Vandellòs i Hospitalet de l'Infant

Torna a l'Hospitalet de l'Infant el Campeonato de España de 10 bailes de balls esportius

Per Redacció

Imatge d'una competició de balls esportius a l'Hospitalet de l'Infant

L'Hospitalet de l'Infant tornarà a ser la seu nacional del Ball Esportiu el cap de setmana del 13 i 14 de maig de 2017 i acollirà el Campeonato de España de 10 bailes, una de les competicions de balls esportius més importants a nivell estatal, on els participants han de competir en 10 modalitats diferents de Ball Esportiu. Gràcies al suport institucional de l'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, durant el cap de setmana, a l’Hospitalet de l’Infant es donaran cita els millors ballarins del país en aquesta nova edició. L'organització preveu una participació de més de 800 esportistes de tot el territori estatal, que seran avaluats per jutges provinents de diferents comunitats autònomes. En total 392 parelles, 6 grups i 4 singles llatins que provenen de 10 comunitats  autònomes (Catalunya, Aragón, Castilla La Mancha, Illes Balears, Galicia, Comunitat Valenciana, Extremadura, Islas Canarias, Andalucía y Comunidad de Madrid).

El Pavelló Municipal d'Esports de l'Hospitalet de l'Infant serà la seu de les competicions. Aquestes començaran el dissabte dia 13 a partir de les 9 del matí i es perllongaran fins al diumenge dia 14 de maig a les 21h. Amb una mitjana de 1.000 assistents de públic per dia, aquest esdeveniment esportiu mou al voltant d’uns 3.500 visitants. S'enregistraran fins a sis programes de televisió de 55 minuts de durada cadascun, que seran emesos per diferents canals de televisió. També en el mateix marc se celebrarà el Campeonato de España (Categoria B) en les modalitats Standard i Llatins en què les parelles opten a promocionar-se en la categoria A. També tindrà lloc el Trofeo Nacional de Latinos i Trofeu Nacional de Standard.
 
El Campeonato de España de 10 bailes és un esdeveniment organitzat i produït per Publiolimpia, SLU gràcies a la col·laboració de l'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant. És un dels esdeveniments esportius de major envergadura i importància que se celebra al municipi que atreu a milers de persones entre participants, jutges i públic. Tots plegats contribueixen a la dinamització del municipi tant des del punt de vista econòmic, com de la difusió de la marca turística " L’Hospitalet de l’Infant i la Vall de Llors” en l’àmbit nacional.

També és de destacar la col·laboració de les diferents entitats com la FEBD (Federació Espanyola de Ball Esportiu), el CSD (Consejo Superior de Deportes) i el Comitè Olímpic Espanyol, així com dels diferents espònsors i patrocinadors que fan que aquest esdeveniment sigui possible.

Comenta aquest article