Esports

Bons resultats del club Vent d'Estrop en la seva primera participació en la Lliga Catalana de Llaguts

Per Redacció



Imatge d'una de les tripulacions cambrilenques en la darrera prova de la Lliga Catalana
Les tripulacions cambrilenques de l'equip Vent d'Estrop - Vogadors de Cambrils van obtenir molt bons resultats en la darrera prova de la IV Lliga Catalana de Llaguts celebrada a Lloret de Mar (La Selva).

L'equip sènior masculí va assolir una meritòria setena plaça, amb un temps de 5'21''61, a només 2 segons de poder classificar-se per a la final, imposant-se al CN Bétulo A, el CR Pescadors de Lloret A i el CR Sant Romà de Lloret. L'equip masculí ha finalitzat la seva primera temporada en competició en novena posició a la classificació general de la Lliga Catalana, d'un total de 21 equips, amb un total de 208 punts.

Per la seva banda, l'equip veterà femení va aconseguir la setana plaça, amb un temps de 2'53''86, imposant-se en la seva mànega al CR Capgrossos de Mataró i el CR Bétulo. L'equip femení ha acabat la seva participació en la IV Lliga en setena posició a la classificació general amb un total de 237 punts.

Des del club consideren que els resultats aconseguits han estat molt satisfactoris, si tenim en compte la poca experiència dels dos equips –que participaven per primera vegada en competició–, el desconeixement de l'estat de la mar en les diferents seus de les regates i l'experiència de la majoria dels equips competidors.

Campionat de Catalunya

D'altra banda, els dos equips participaran aquest diumenge dia 17 de setembre al Campionat de Catalunya de Llaguts que se celebrarà a Amposta. Hi participaran les tripulacions de l'equip sènior masculí i veterà femení i les expectatives són millorar les classificacions obtingudes en la IV Lliga Catalana. En aquesta ocasió, els cambrilencs disposaran d'una nova embarcació molt més lleugera que la que utilitzen habitualment i que els ha suposat una major dificultat al competir contra altres embarcacions més lleugeres.

Comenta aquest article