Camp

Es presenten 50 paquets turístics i més 100 propostes d’activitats per gaudir de les Muntanyes de la Costa Daurada

Per Redacció

Presentació dels 50 paquets turístics de Turisme Muntanyes de la Costa Daurada

Coincidint amb l’inici de la temporada turística que marca la Setmana Santa, el Patronat Comarcal de Turisme Muntanyes de la Costa Daurada – Baix Camp va presentar, ahir, els 50 paquets turístics que s’han creat amb la col·laboració de 30 empreses turístiques d’interior i de muntanya de la comarca. Fins ara pràcticament no existien parquets per comercialitzar l’oferta d’interior de la comarca.
Aquests paquets combinen l’oferta d’activitat i d’allotjament que es pot trobar als municipis d’interior i de muntanya del Baix Camp,  però també inclou activitats de municipis de la plana i de la costa com Reus i Cambrils, de manera que els paquets turístics o les activitats per comercialitzar integren gairebé la totalitat de les poblacions de la comarca.

L’objectiu Patronat Muntanyes de la Costa Daurada és oferir una experiència completa al visitant per tal que pugui conèixer i gaudir dels valors paisatgístics, naturals, culturals, patrimonials i gastronòmics que s’apleguen sota la marca Muntanyes de la Costa Daurada, i que lliguen l’oferta d’interior amb la de costa. És la primera vegada que els municipis d’interior i de muntanya compten amb una oferta de paquets turístics, de manera que la creació de la nova web  i el suport a la comercialització d’aquests productes a partir del 30 de març permet dinamitzar molt millor tota l’oferta que ja existeix però que ara guanya en potencialitat i visibilitat, en estar més estructurada.

100 propostes d'activitats en un nou portal web

A més, per primera vegada també s’han inventariat les més de 100 propostes d’activitats que ja es venien realitzant per part de diferents empreses, i totes elles es poden trobar per primer cop en una única plataforma de promoció, que és la nova web del Patronat Comarcal de Turisme Muntanyes de la Costa Daurada – Baix Camp. Així, el Patronat fa un salt qualitatiu molt important i se situa en la primera línia de promoció turística ja que ha passat de fer una promoció basada en els recursos turístics (muntanya, paisatge, rutes, monuments, etc) a fer una promoció basada en experiències i activitats. En aquest sentit, el nou lloc web totalment renovat que ofereix principalment tota la informació dels paquets i de les propostes d’activitats en funció del perfil de cada visitant ja sigui una família, parella, esportistes, gourmets. De fet, el nou portal http://www.muntanyescostadaurada.cat serà l’aparador d’aquestes ofertes i l’eina d’interacció entre els usuaris interessats i el proveïdor que ofereix els paquets o les propostes turístiques.

El nou espai web actualitzarà i ampliarà l’oferta de paquets i de productes  per tal d’adaptar-la a les noves tendències i gustos turístics. Muntanyes de la Costa Daurada també oferirà informació turística dels llocs d’interès a visitar i informació tècnica sobre rutes geolocalitzables, mapes interactius i característiques de traçats (durada, dificultat, desnivell...), i farà la promoció de totes les activitats a través de vídeos i imatges, oferint el preu de cada proposta amb una clara vocació de suport a la comercialització. Per donar suport a l’activitat que es difon a través del web i maximitzar la difusió dels paquets i de les propostes turístiques de descoberta de les Muntanyes de la Costa Daurada, el Patronat Comarcal de Turisme del Baix Camp continuarà dinamitzant les xarxes socials per augmentar el nombre de prescriptors turístics.

Cal dir que aquestes propostes s’han assolit gràcies al treball, colze a colze, entre els empresaris turístics, els municipis del territori i el propi Patronat, amb el suport del Consell Comarcal del Baix Camp, i ha comptat amb el finançament del propi ens, la Diputació de Tarragona, el Departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat i pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER).

Comenta aquest article