Esports

El Cambrils Club Hoquei celebra al Palau d'Esports l'acte oficial de presentació de la temporada

Per Judit Pinazo



Els components de l'equip Prebenjamí del Cambrils Club Hoquei ahir al vespre al Palau Municipal d'Esports
El Palau Municipal d'Esports va acollir ahir al vespre l'acte de presentació oficial del Cambrils Club Hoquei per a la temporada 2006-2007. Per a aquesta propera temporada el club disposa d'un total de 80 jugadors que conformen els set equips amb què compta el club, començant des de les categories inicials, a l'Escola d'Hoquei, fins als veterans.

Així doncs, el Cambrils Club Hoquei actualment compta amb un equip de la categoria prebenjamí, dos equips a la categoria benjamí, un equip a la categoria aleví, un equip infantil, un de categoria juvenil, un de categoria veterans i un sènior que juga a Primera Catalana. Pel que fa a aquest darrer equip, cal destacar que per a la propera temporada compta amb noves incorporacions. Tal i com explicava el president del Club Hoquei Cambrils –Xavier Blanco– en declaracions a Revista Cambrils Diari Digital, en aquesta nova temporada s'incorporen a l'equip de Primera Catalana un nou entrenador –Alfredo Bages, provinent del Club Hoquei Vila-seca– i tres nous jugadors: Albert Margalef, provinent del Flix; Jordi Carbó, del Reus Ploms, i Javier Rodríguez, de Vigo. Tots ells estaven jugant fins ara en la categoria sènior.

En l'acte d'ahir també es va presentar el nou coordinador del club, que enguany serà Josep M. Català. La figura del coordinador, tal i com explicava Blanco, es va crear ara fa dos anys amb l'objectiu de fer de pont entre el cos tècnic i la junta directiva, entre d'altres.

Comenta aquest article