Esports

El pilot cambrilenc Ivan Cervantes rep un dels Premis Nacionals de l'Esport

Per Cristina Sierra



El pilot cambrilenc d'enduro Ivan Cervantes, en una imatge de principis d'aquesta temporada
"M'ha fet una il·lusió enorme, no m'esperava una recepció com aquesta d'avui". Així de content es mostrava el pilot cambrilenc poques hores després de rebre un dels Premis Nacionals de l'Esport de mans dels reis d'Espanya en un acte celebrat al palau del Pardo de Madrid. Ahir al migdia, Ivan Cervantes es va envoltar de tots aquells esportistes que l'any 2005 van guanyar algun títol mundial, com és el cas d'Adam Raga, Gemma Mengual i Dani Pedrosa, entre d'altres.

"Fa una setmana vaig rebre una carta dels reis d'Espanya en la qual em convocaven a Madrid per recollir aquest premi; em vaig quedar sorprès però al mateix temps molt feliç per aquest reconeixement", afirma Cervantes. Sobre l'acte, el cambrilenc ha destacat el fet d'estar entre els millors esportistes de l'any 2005 i d'haver tingut l'oportunitat de conèixer la resta d'esportistes guardonats.

S'ha de dir que aquest premi li arriba en un dels millors moments de la temporada, ja que d'aquí a menys de dues setmanes tornarà a ser, amb tota probabilitat, campió del món d'enduro després de la prova que s'ha de disputar a Boussac (França) els propers 23 i 24 de setembre.

Comenta aquest article