Esports

El Cambrils presenta la nova plantilla per a aquesta temporada en un partit amb el juvenil del Nàstic

Per Ferran Tuset



Moment del partit disputat ahir a la tarda entre el juvenil del Nàstic i el Cambrils
Ahir a la tarda, 11 de setembre, el Cambrils va fer la presentació, davant la seva afició, de la plantilla per a la nova temporada amb un partit amb el juvenil del Nàstic, de categoria nacional, partit que van perdre els cambrilencs per un gol a dos. Durant el partit vam poder veure les tretze noves incorporacions per a aquesta temporada. Els gols van ser aconseguits: 0-1 minut 42 Oribe; 0-2 minut 79 Maestre; 1-2 minut 89 Juanlu.

Abans de començar el partit es va guardar un minut de silenci per la mort de Joan Sans Zanón, expresident del Club Futbol Oleastrum i exmembre de la junta directiva del Cambrils.

A l'acabar el partit, el regidor d'Esports –Jordi Savall–, des de la gespa del terreny de joc, va lliurar els trofeus als dos equips. Alguns aficionats el van increpar i li deien que pugés a la tribuna a entregar-los, ja que la tribuna encara no està enllestida, tot i que fa un any que es van començar les obres. Els aficionats li recriminaven que no complís la promesa que havia fet la setmana passada a Ràdio Cambrils: que ahir ja estarien en funcionament els serveis.

Comenta aquest article