Camp

L’Ajuntament de Vinyols farà la recollida d’escombraries a domicili al carrer de Jacint Solana, a tocar del terme cambrilenc

Per Redacció

Imatge del carrer de Jacint Solana –en direcció al supermercat Esclat–, a tocar del terme municipal cambrilenc

La regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de Vinyols i els Arcs està informant els veïns que resideixen a la zona de l'antiga N-340 que, a partir del dia 20 de març, es recollirà la brossa porta per porta a totes les cases del carrer de Jacint Solana. A partir d’aquesta data se substituirà l’actual sistema de contenidors pel de la recollida a domicili i els veïns hauran de dipositar les deixalles en un cubell amb tapa penjat d’un ganxo que tindrà cada propietat. La recollida de la fracció de rebuig es durà a terme els dilluns, dimarts, dijous i dissabtes a les 8 del matí, de manera que caldrà haver tret el cubell abans d’aquesta hora. Els dimecres a partir de les 10 es recolliran els envasos, vidre, paper i cartró.

Per tal de comunicar i facilitar als veïns de la zona aquest canvi, des de la corporació es faran durant tota la setmana i fins al dia 17 de març visites porta per porta per explicar que es retiraran els cinc contenidors del carrer de Jacint Solana i es passarà a la recollida a domicili. Durant aquestes visites també s’entrega als veïns el cubell i el ganxo necessaris per dipositar les bosses de brossa.

La retirada dels contenidors de la zona de l'antiga N-340 ve motivada per la gran acumulació de deixalles d’aquell indret tot i la poca població que hi resideix. Això passa perquè hi ha usuaris d’arreu que hi llencen les escombraries tot i no residir-hi, de manera que causen acumulació de deixalles i les conseqüents molèsties per a les persones que viuen en aquest indret. Amb la recollida a domicili es pretén posar fi a l’abocament de les escombraries dels voltants del municipi.

Comenta aquest article