Esports

Xavi Vidal, nou tècnic de l'Oleastrum

Per Ferran Tuset

El jugador de l'Oleastrum Mañas intenta prendre la pilota a un jugador del Constantí
Amb el cop calent, és a dir als pocs minuts de finalitzar l'encontre Oleastrum-Mas Pellicer del passat 3 de març amb empat a un gol, els tècnics Gómez i Prats presentaven la dimissió. El dia següent i en la reunió amb la directiva, ambdós reafirmaven la seva posició. Els motius de la seva dimissió van assenyalar: “abans que passés res, hem decidit dimitir, ja que creiem que per al bé del club és millor que deixem l'equip”. ”Quan els resultats no han anat bé (els dos últims encontres Montblanc 5 Oleastrum 1 i Oleastrum 1 Mas Pellicer 1) es feien grupets entre els set o vuit jugadors que no jugaven, ja que entre ells hi havia vaques sagrades”. “Aquesta mala actitud dels jugadors de Cambrils, que porten molts anys en el club, provocava molt mal ambient en el vestuari”. “La directiva va dir que a aquests jugadors no se'ls podia donar la baixa”. No obstant afegien: “esperem que l'Oleastrum pugi, ja que és el millor equip de la categoria” i “no tenim cap problema amb cap directiu, ni amb els jugadors”.

XAVI VIDAL: “L'Oleastrum té una bona plantilla”

Xavi Vidal Ortiga (59 anys), viu a Vinyols i es va fer càrrec de l'Oleastrum el divendres 9 de març, a onze encontres del final de l'actual campionat. “Kiko, el president, em va demanar que em fes càrrec de l'equip fins al final de la temporada, i no m'hi podia negar. És a dir estic aquí pel Kiko, i pels jugadors”.

Un breu currículum: va jugar fins a juvenils amb el Reus Deportiu; molt aviat es va dedicar com a entrenador de futbol de base, també en aquest conjunt, l'escola Baix Camp i el juvenil del Cambrils. Cal esmentar que en la temporada 97-98 va estar dirigint provisionalment el Cambrils a preferent quatre encontres (dos empats i dues derrotes), entre els místers Pérez i Samarra. En preguntar-li quin era el seu objectiu, responia “jugar bé i passar-ho bé. L'Oleastrum disposa d'una bona plantilla, estem davant, és a dir que cal sortir cada diumenge a guanyar i si es pot a pujar”.

Preguntant-li si continuaria en l'Oleastrum la propera temporada si pugés de categoria, va assenyalar: “probablement no, ja que prefereixo entrenar cadets i juvenils, aquests poden aprofitar el que els ensenyo i a segona regional el jugador ja està fet”.

§ 23 de febrer Montblanc 5 Oleastrum 1§

Alineació: Molina, Alegret, Francisco, Peque, Luceño (Benítez min. 73), Raul (José Mari min. 46), Sito (Zamorano min. 33), Peta, Alberto (Juan min. 60), Chechu i Ortiz. Targetes: Groga a Francisco, Peque, Luceño, Sito, Zamorano , 2 a Peta exp. m.44 i 2 a Alberto, expulsat min. 81. Gols: 1-0 min. 18, 1-1 min. 33 Alberto, 2-1 min. 45, 3-1 min. 53, 4-1 min. 71, 5-1 min. 89.

§ 3 de març Oleastrum 1 Mas Pellicer 1§

Alineació: Molina, Alegret, Francisco, Peque, Mañas, Raul, Zamorano (Sito min. 76), Luceño (Juan min. 46), Alberto, Chehcu i José Mari (Ortiz min. 32). Targetes: Groga a Mañas i Raul. Gols: 0-1 min. 6, 1-1 min. 48 Raul.

§ 10 de març Suer 0 Oleastrum 1§

Alineació: Molina, Alegret (Moreno min. 71), Francisco, Peque, Mañas, Raul (Ortiz min. 53), Zamorano, Luceño (Reche min. 59), Alberto (Benítez min. 63), Chechu i José Mari. Targetes: Grogues a Mañas (2) expulsat min. 77, i a Alegret i Peque. Gols: 0-1 min. 79 José Mari.

§ 17 de març Oleastrum 0 Constantí 0§

Alineació: Alineació: Molina, Mañas, Moreno (Eusebi min. 88), Reche, Francisco, Peque, Benítez, Luceño, Zamorano (Raúl min. 66), Ortiz i José Mari. Targetes: Grogues a Moreno, Peque, Luceño i Zamorano.

Classificació
EquipPunts
Atl. Valls

60

Oleastrum

57

Montblanc

52

Falset

47

Constantí

43

Suer

42

Mas Pellicer

40

Riudoms

38

Espanya Canonja

35

La Pastoreta

32

Montbrió

29

Les Borges

29

Alhambra

28

Alcover

28

La Selva Camp

25

Castellvell

20

Mont-roig

17

Almoster

12

Comenta aquest article