Esports

Ignasi Fernández i Mireia Herranz participen al Campionat d'Espanya de Cros Universitari

Per Pere Ferrando

Ignasi Fernández en el decurs del cros de Cambrils
Santiago de Compostela va ser l'escenari enguany, tal i com ho va ser fa 2 anys, del Campionat d'Espanya de Cros Universitari, que es va disputar el passat dia 10 de març. L'indret triat per l'organització va ser el complex turístic Monte do Gozo. El recorregut, d'11.630 metres, consistia a donar 3 voltes a un circuit de 1.260 metres i 4 a un circuit de 1.850 metres amb dos trams de desnivells, i en la seva major part amb superfície de gespa, que vorejava el complex abans esmentat. Un circuit d'altíssima qualitat, ja que el dia 7 d'abril s'hi disputa el XIII Campionat del Món de Cros Universitari.

L'Ignasi Fernández, del Club Atletisme Cambrils, va acudir a aquesta cita per quart any consecutiu, defensant els colors de la Universitat Rovira i Virgili (URV), on cursa estudis d'enginyeria electrònica. Però enguany no hi va anar sol. El va acompanyar la també cambrilenca Mireia Herranz, que cursa estudis de ciències jurídiques i va fer el seu debut en un campionat d'aquestes característiques.

El Campionat Universitari és a categoria única i per això és molt fàcil trobar-se atletes punters a nivell estatal a la línia de sortida. Aquest fet i la continuada pluja que va caure durant tot el cap de setmana i que va deixar enfangat gran part del circuit va donar lloc al fet que la cursa fos d'una gran duresa des del començament. Tot i així, l'Ignasi va acabar a la 90a posició dels més de 170 participants. A més, amb la resta dels companys de la URV, van assolir la 29a posició per equips (amb una participació de més de 50 universitats) i el quart equip universitari català entrat a meta. Quant a la Mireia, va acusar la seva inexperiència acabant la cursa a la 121a posició de vora 130 participants. Tot i així la seva aportació va ser molt valuosa a la classificació per equips de la Universitat, ja que va donar lloc al fet històric de ser el primer equip femení en puntuar en un Campionat d'Espanya, concretament a la 28a posició.

§ Assemblea general ordinària del Club Atletisme Cambrils§

El passat 21 de febrer va tenir lloc l'assemblea general ordinària a la sala de reunions del Palau Municipal d'Esports. Per començar va prendre la paraula el president de l'entitat, Josep Salceda, agraint la presència als assistents. Tot seguit, va fer un balanç de l'estat actual del club i, en nom de l'actual junta directiva, va proposar una renovació dels seus càrrecs, a fi i efecte d'actualitzar-la i ampliar-la amb els atletes majors d'edat del club. Aquesta proposta ve determinada pel fet que han estat ells, amb el seu esforç i la seva fidelitat, els que han fet possible la gran situació esportiva en què es troba el club a l'actualitat.

A continuació va prendre la paraula el tresorer, Rufino Esteban, per exposar el balanç econòmic de la temporada 2000-2001 i presentar el pressupost de la temporada 2001-2002. Tanmateix, va proposar un augment de la quota de soci de l'entitat adaptant la nova quantitat a la nova moneda actual, l'euro. Acte seguit, el director tècnic, Pere Ferrando, va exposar el balanç esportiu de la temporada 2000-2001 i va fer una previsió de la temporada 2001-2002.

Un cop fetes les lectures, es van sotmetre a votació els diversos punts exposats:

1. Ratificació dels nous càrrecs de la junta directiva
2. Aprovació del balanç econòmic de la temporada 2000-2001
3. Aprovació del pressupost econòmic de la temporada 2001-2002
4. Aprovació de l'augment de quota de soci

L'actual junta directiva queda constituïda pels següents membres i càrrecs:
PRESIDENTJosep Salceda i Castells
VICEPRESIDENTPere Ferrando i Badell
TRESORERRufino Esteban Rufián
SECRETARIÒscar Gargallo Lobo
VOCALSRaül Tomàs i Torrent
Ramiro Iserte Sánchez
M. Àngel Jiménez i Baldris
J. Carlos Martín Bermudo
Ignasi Fernández i Tuset
Daniel Pérez i Sangenís
Xavier Crusells i Vidiella
Marc Sedó i Domènech
Miquel Solé i Rebull

Comenta aquest article