Cultura

La Biblioteca Municipal prepara una sortida per veure l'òpera Don Giovanni al Gran Teatre del Liceu

Per RedaccióCartell de les activitats que es faran a la Biblioteca Municipal
La Biblioteca Municipal s’ha unit al projecte Liceu BIB impulsat pel Servei de Biblioteques del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i el Gran Teatre del Liceu. Es realitzaran dues conferències: una, dedicada a l’obra literària i, una altra, a l’òpera i la posterior anada al Liceu a veure la representació de l’òpera. El 18 de maig a les 19 hores al Centre Cultural i Ocupacional es farà la xerrada d’introducció a l’òpera Don Giovanni, de Mozart, a càrrec de Pol Avinyó, musicòleg i crític d’òpera. L’activitat s’emmarca dins del cicle "Òpera a l’Abast" organitzat per l’Escola Municipal de Música i coordinat pel professor Francesc Sánchez. El 25 de maig a les 19 hores a la sala d’actes del Casal/Biblioteca tindrà lloc la segona xerrada, en aquest cas sobre l’obra literària de Molière, Don Joan o el Festí de Pedra, que anirà a càrrec de Francesc Sánchez.

A la Biblioteca Municipal s’ha preparat un centre d’interès que conté les òperes del cicle "Òpera a l’Abast", a més, d’un lot de llibres de Don Joan o el Festí de Pedra de Molière que es podran agafar en préstec i que estaran disponibles a partir de l’1 de març.
Per tancar el cicle es compta amb la possibilitat de veure la representació de l’òpera Don Giovanni al Gran Teatre del Liceu el dia 1 de juliol a les 20 hores. El preu de l’entrada és de 75 euros. Les inscripcions es faran a la Biblioteca des de l’1 de març fins al 31 de maig amb places limitades.

Comenta aquest article