El CIC Cambrils consolida una bona defensa i un atac efectiu, tot i les lesions

Per Joan Culsan

El CIC Cambrils es troba al mig de la classificació
Cinc victòries i quatre derrotes porten el CIC Cambrils, durant els dos últims mesos de competició, a ocupar la vuitena posició del segon grup de 2a catalana quan falten sis partits per acabar la lliga regular. Cal recordar que l'equip cambrilenc té un partit menys que ha de disputar contra l'AEC Collblanc. Com a novetat, l'equip que entrena Francesc Ensenyat ha fitxat Javi Rojas per reforçar la plantilla a causa de les nombroses lesions. El CIC Cambrils va vèncer amb molta claredat l'Esparreguera. El tècnic cambrilenc va disposar d'una forta defensa sobre els tiradors exteriors rivals, fet que va anul·lar l'ofensiva visitant. Una segona part nefasta va portar a la derrota el CIC Cambrils. Els de Cambrils durant tot el partit van ser molt superiors, però les baixes i les lesions de l'aler Sardans i el pivot Sánchez van fer capgirar la situació.

El partit contra el Gavà no es va decidir fins al darrer quart. Els cambrilencs van recórrer a alternar la defensa individual i zona 3-2 ja que l'equip cambrilenc tenia 3 lesionats. La bona defensa va trencar el partit i va permetre sumar els dos punts a l'equip cambrilenc. El líder de la categoria, el Viladecans, va visitar la pista del conjunt cambrilenc. Els locals van tenir possibilitats de victòria en tot moment, però la duresa defensiva visitant va ser castigada pels àrbitres. Els cambrilencs van errar un total de 30 tirs lliures que va ajudar a aconseguir la derrota. L'error en els tirs lliures també va ser la causa de la derrota contra el Corbera. El partit va ser molt igualat en tot moment, però les errades en els últims minuts van ser decisives. A falta de 4 minuts, els cambrilencs només van ser capaços d'encistellar quatre tirs lliures de 12 llançaments. Aquest fet va ser aprofitat pels locals i es van endur la victòria. L'equip cambrilenc va endur-se la victòria del derbi provincial de 2a catalana. El partit va estar marcat per les nombroses baixes a tots dos equips i pel nerviosisme a la pista. Va ser un mal partit, amb imprecisions constants per part dels dos equips. Al final un triple de López des del mig del camp va donar la victòria a l'equip local.

El CIC Cambrils va visitar la pista del Barberà amb les baixes de Sardà, Sardans i Esmel, aquest últim per a tota la temporada. Aquest fet va dificultar les rotacions i va provocar la derrota contra l'equip barceloní. Per afrontar el que manca de temporada, l'equip de Francesc Ensenyat ha fitxat Javi Rojas. Aquest jove jugador va debutar al partit contra el Prat realitzant una bona tasca defensiva i una aportació ofensiva de 6 punts. L'equip cambrilenc va aconseguir una merescuda victòria contra un dels equips més directes a la classificació.