Es mostren imparables

Per Albert Puig

Seguint amb la ratxa victoriosa, l'equip de l'Escola de Futbol dels Veterans ha guanyat els darrers tres partits de forma clara i assegurant-se el camí correcte per aspirar a estar dins del vuit primers de la classificació. Actualment l'equip és a la vuitena posició i el fet més rellevant és que es troba a vuit punts, i un partit menys, per sobre de l'objectiu marcat.

L'infantil de l'EF Veterans
està complint perfectament
amb l'objectiu marcat
a l'inici de la temporada

§ 24 de febrer CAMBRILS EFV 2 L'HOSPITALET DE LLOBREGAT 1§

Gran partit i magnífica primera part de l'equip cambrilenc. Tota la primera part va ser de domini total cambrilenc, i es aconseguir el primer gol per part del jugador Ismael Martínez. A la reanudació l'equip barceloní va apretar de valent aconseguint l'empat i el domini dels primers quinze minuts en què els porters cambrilencs Marc Castellví i Toni van estar molt encertats. Però l'entrada del jugador, un mes lesionat, Ferran Romeu dóna la força perduda al mig del camp i amb una errada del porter visitant es va produir el definitiu 2-1. Remarcar que l'Hospitalet anava el tercer de la classificació.

§ 2 de març LA GRANJA CUSA - CAMBRILS EFV -§

Suspès per la pluja. Es jugarà el dia 3 d'abril a les 19 hores.

§ 10 de març CAMBRILS EFV 1 AEM LLEIDA 0§

Partit tranquil i de total domini de l'equip local. El jugador Eduard Maestre va realitzar una magnífica jugada individual fent l'únic gol que reflecteix el marcador. Tots els jugadors van estar molt concentrats durant tot el partit no donant la més mínima opció a l'equip lleidetà, que només buscava la sorpresa al contracop.

§ 17 de març MANRESA CE 1 CAMBRILS EFV 3§

Partit incòmode per les dimensions reduïdes del camp de l'equip local. La primera part, en l'única arribada visitant a través d'una falta directa, es va produir el gol local quedant el resultat amb 1-0. A la segona part, com era de suposar, l'equip va reaccionar i amb una gran jugada individual del jugador local Marc Borrel al minut cinc de la segona part va aconseguir l'empat. En acabat, després d'un domini total cambrilenc, el jugador David Brunat va materialitzar dos gols de gran oportunisme. Cal remarcar el debut a la segona part del porter cambrilenc Ricard Lleó de primer any. Va demostrar que el proper any la porteria estarà ben guardada.