Vandellòs i Hospitalet de l'Infant

L'Hospitalet de l'Infant acollirà, dissabte, el minifestival Twinpalm de música independent

Per Redacció



Cartell del minifestival de música independent Twinpalm
El minifestival Twinpalm, la versió de petit format del ja desaparegut festival Palmfest, celebrarà la seva sisena edició aquest proper dissabte 18 de febrer a les instal·lacions del Centre Cultural Infant Pere de l’Hospitalet de l’Infant. Encapçala el cartell la franc-americana Maïa Vidal i el seu "eclecto-pop" amb bases electròniques, a la qual s’afegeix una veu angelical i plena de matisos. Tampoc es perdran la cita Animic, que presentaran a Twinpalm  el seu esperat sisè treball, "Skin", que anuncia una nova volta de rosca en el so d’una de les bandes més talentoses del panorama independent català. També actuarà Xarim Aresté, natural de Flix, que presentarà el seu disc "La Rosada", juntament amb la seva banda. Completen la programació dues propostes diametralment oposades: l’hipnòtic xou audiovisual basat en electrònica de baixa fidelitat dels barcelonins The Suicide of Western Culture i el pop d’autor del tarragoní Albert Jordà, que també presentarà el seu nou disc "Punt i a part".

Aquestes actuacions tindran lloc durant la tarda del dissabte 18 de febrer a l’Auditori del Centre Cultural Infant Pere de l’Hospitalet de l’Infant, de poc més de 350 places, que converteixen la cita en un esdeveniment amb un aforament molt limitat.
Twinpalm és una iniciativa d’AMA (Associació Multicultural Alternativa) l’entitat promotora del ja desaparegut festival Palmfest, que durant deu anys va ser un referent de la música independent en la Costa Daurada i el sud de Catalunya.

Comenta aquest article