Informació general

Els regidors Montse Masdeu i Alfredo Clúa formalitzen la seva renúncia

Per Lluís Rovira i Barenys

Montse Masdeu i Alfredo Clúa van formalitzar la seva renúncia com a regidors, ahir a la nit

La sessió plenària d'ahir va formalitzar la renúncia de dos regidors de l'equip de govern municipal, la regidora d'Ensenyament i Polítiques Actives d'Ocupació, Montse Masdeu (ERC), i el regidor de Benestar Social i Esports, Alfredo Clúa (PSC). Els seus llocs seran coberts per Alejandro García i Josep M. Vallès que ahir estaven a la sala de plens però que no prendran possessió del càrrec fins que no se celebri el proper ple, que podria ser un d'extraordinari abans de finals de febrer.

Els dos darrers punts de l'ordre del dia del ple d'ahir van servir als dos regidors per acomiadar-se públicament i ser ovacionats per la resta de regidors. En el seu comiat, la regidora d'Ensenyament va dir que havia treballat i s'havia implicat en la seva tasca a l'Ajuntament i va voler agrair la feina feta als treballadors de l'ajuntament així com als regidors tant de l'oposició com del govern. Masdéu va ratificar el seu compromís amb el seu partit i amb el municipi i va dir que no se'n desvinculava.

Per la seva part, Alfredo Clúa va explicar que la seva renúncia obeïa solament a motius laborals i no per cap pèrdua de motivació. Clua va destacar les seves tres prioritats; família, feina i política, i també va agrair la professionalitat de la gent de la casa i la tasca feta per tots els regidors.

Des de tots els grups polítics es van dir paraules de lloança als dos regidors que plegaven, destacant-ne el seu tarannà i la seva implicació, i fins i tot a Ana López, regidora del PSC i companya de partit d'Alfredo Clúa, se li van escapar les llàgrimes mentre el seu company s'acomiadava. Va ser un ple amb final agredolç ja que moments abans s'havia viscut la sortida de la sala de la regidora Carme Cros i poc després la resta de regidors s'abraçaven als dos regidors que plegaven fent gala d'un gran sentit corporatiu.

Comenta aquest article