Vandellòs i Hospitalet de l'Infant

L’Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant s’adhereix al conveni córner de la Diputació per a la promoció turística

Per Redacció

La regidora de Turisme de Vandellòs i l'Hospitalet, Elidia López, amb el president de la Diputació, Josep Poblet

La regidora de Turisme de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, Elidia López, va assistir, el passat dilluns al Palau de la Diputació de Tarragona, per formalitzar la signatura com a representant del municipi del conveni córner de la Costa Daurada. L’acte de signatura el van realitzar conjuntament el president del Patronat de Turisme, Martí Carnicer, i representants dels ajuntaments i entitats públiques i privades vinculades al sector turístic amb l’assistència del president de la Diputació, Josep Poblet. Aquest acord regula la participació conjunta i coordinada del Patronat de Turisme de la Diputació, els municipis i les entitats comarcals en fires nacionals, estatals i internacionals promogudes per l'Agència Catalana de Turisme i pel Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona. El conveni preveu també l'impuls de campanyes publicitàries, d'accions de comunicació i màrqueting conjuntes a nivell estatal i internacional, sota el paraigua del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona.

En concret, el conveni estableix l'assistència a les fires WTM (Londres), ITB (Berlín), VAKANTIBEURS (Utrecht), MITT (Moscou) i a FITUR (Madrid), NAVARTUR (Pamplona) i B-TRAVEL (Barcelona). Precisament aquesta mateixa setmana una representació del municipi assistirà a FITUR, la fira de turisme de Madrid per promocionar i donar a conèixer els atractius i peculiaritats de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, la regidora de Turisme de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, Elidia López, ha explicat que per al municipi "és important estar sota el paraigua de la Diputació, fer força i fer equip" i ha destacat la fira de Londres ja que "hem de començar a treballar per captar el turisme britànic".

A més, l’acord que han signat les entitats municipals i comarcals amb la Diputació preveu una campanya de publicitat conjunta als mercats emissors més importants, que inclou campanyes radiofòniques a nivell nacional i estatal i de promoció on line. L'objectiu és difondre els recursos i productes turístics més destacats del territori i els atractius dels municipis que s'hi han adherit.

Enguany han signat el conveni, a més de l’ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, els d’Altafulla, Calafell, Cambrils, Creixell, Mont-roig del Camp, Reus, Roda de Berà, Salou, Tarragona, Torredembarra, el Vendrell i Vila-seca, els consells comarcals del Baix Camp, la Conca de Barberà i el Priorat, l'Associació Hotelera Salou-Cambrils-la Pineda, l'Associació de Càmpings de la Costa Daurada i les Terres de l'Ebre, l'Associació d'Apartaments Turístics de la Costa Daurada, l'Associació Priorat Enoturisme, l'Associació Costa Daurada destinació Golf i Pitch & Putt, l'Estació Nàutica Costa Daurada, Aquopolis Costa Daurada, i PortAventura.

Comenta aquest article