Informació general

FA 10 ANYS: La festa de cap d'any serà l'última activitat a la sala Ka l'Arrib abans que es traslladi al carrer de València

Per Judit Pinazo



Actual local de la Sala Ka l'Arrib, situat al carrer Mare de Déu del Camí
Notícia publicada el 29 de desembre de 2006

La Sala Ka l'Arrib, que actualment es troba ubicada al carrer de la Mare de Déu del Camí, tancarà les portes el proper 31 de desembre. La Sala es traslladarà en les properes setmanes a un nou local, concretament al local de l'antic pub Rompeolas, situat al carrer de València, a la zona de l'Eixample Platja.

Recordem que el passat mes de febrer, l'Ajuntament ja va signar el contracte de lloguer del nou local i des d'aleshores s'ha treballat en les obres d'adaptació del nou espai.Tot i que a partir de l'1 de gener el local situat al carrer
de la Mare de Déu del Camí estarà tancat, de moment es desconeix quin dia s'obrirà el nou local del carrer de València, ja que encara està pendent de petites reformes.

El nou local té aproximadament els mateixos metres quadrats que l'actual, per tant podrà acollir el mateix tipus d'activitats que acollia fins ara.

Cap d'any per als més joves

El proper 31 de desembre i abans que es faci efectiu el canvi d'ubicació, la Sala Ka l'Arrib organitza un cap d'any per a joves entre 14 i 18 anys. La festa, que posarà punt i final a les activitats que s'han realitzat a la sala des de la seva posada en marxa, el juliol del 2005, és gratuïta i hi haurà piscolabis, refrescos i raïm per celebrar l'entrada d'any. Els joves interessats en anar-hi cal que portin el DNI.

Comenta aquest article