Vandellòs i Hospitalet de l'Infant

Els particulars ja es poden connectar a l’alta velocitat amb el desplegament de fibra òptica a l’Hospitalet de l’Infant

Per Redacció



IDETSA posa en marxa diverses ofertes per als nous abonats
La xarxa de telecomunicacions de nova generació està ja operativa al nucli urbà de l’Hospitalet de l’Infant després que s’hagi desplegat el cable de fibra òptica fa tot just unes setmanes. La implantació arriba així a una segona fase, ja que inicialment la infraestructura es va instal·lar i posar en funcionament als polígons industrials al servei de les empreses que hi estan ubicades. L’objectiu amb el desplegament al casc urbà és que les empreses i negocis que estan ubicats a l’Hospitalet així com els veïns d’aquest nucli puguin disposar també del servei.

Per a les persones que hi estiguin interessades, el servei el presta IDETSA, que és la primera operadora de telecomunicacions de fibra òptica al municipi des del juny de 2014 i dóna servei al sector industrial amb més de 40 empreses des del juny de 2015. Ara, l’empresa municipal ja disposa de diverses ofertes per als nous abonats, com l’alta gratuïta fins al mes de març de 2017, tarifes sense permanència i un 30% de descompte aquest Nadal 2016. Els usuaris tenen a la seva disposició diversos paquets de servei en funció de les seves necessitats que van des d’un paquet bàsic de 100 MB simètrics per navegar per Internet fins a un servei complet que integra, a més de la connexió a Internet, altres productes de telecomunicacions, com la telefonia fixa i mòbil.

A més, també s’ofereix un servei de televisió a través del Club IDETSA TV que dóna accés a més de 40 canals de televisió amb descomptes en les compres als establiments del municipi. L’àmbit actual de desplegament està situat entre el riu Llastres, la Via Augusta, la carretera Móra a l’Hospitalet i la via del tren, el plànol d’abast d’aquesta fase es pot consultar a la pàgina web www.idetsafibra.com, on també hi ha la informació sobre les tarifes del servei. IDETSA té previst també oferir fibra òptica als veïns de la resta del nucli de l’Hospitalet i dels altres nuclis del terme municipal en fases posteriors del projecte.

Comenta aquest article