Informació general

El grup de rock Lax'n'busto ofereix un concert multitudinari a Cambrils

Per Berta Ruiz



Els Lax'n'busto en un moment de l'actuació del passat dissabte a la nit
El grup català Lax’n’busto va oferir dissabte a la nit un concert multitudinari a Cambrils. Poc després de finalitzar l'espectacle piromusical a la plaça del Setge, que tancava el correfoc de la Nit del Foc, va començar a sonar la música dalt de l'escenari –que enguany estava instal·lat al lateral de la riera d'Alforja, a tocar amb el futur Parc del Pinaret–.

Moltíssima gent vinguda de molts llocs de Catalunya van poder presenciar la força en directe de la formació del Vendrell. Aquests van fer un repàs per les cançons més emblemàtiques de la seva trajectòria musical dalt dels escenaris. Lax’n’busto va arribar a Cambrils, després d'oferir el passat 30 d'agost a Calafell el "Concert 20 anys", ja que enguany el grup celebra els 20 anys des del seu naixement.

El concert de dissabte a Cambrils forma de la gira "Amb tu" –que es va iniciar el passat 14 de gener al Perelló– i que es tancarà el proper 14 d'octubre a la localitat d'Alcalà de Xivert.

El seu darrer disc, "Amb tu", és va enregistrar en directe i recull els grans èxits del grup, a més de l'edició d'un DVD amb un tractament cinematogràfic i documental sobre el grup, cançons extres i fotografies, a més d’incloure una cançó inèdita anomenada “M’acompanyaràs”.

Amb aquest darrer treball, el grup català ha venut més de 26.000 còpies, situant-se durant diverses setmanes entre els discos més venuts de l’Estat espanyol. Per aquest motiu, el passat 15 de juny se’ls va fer entrega del disc d’or, superant totes les previsions del grup i demostrant el seu bon moment.

Comenta aquest article