Informació general

FA 10 ANYS: El pilot cambrilenc Ivan Cervantes competirà la propera temporada en la categoria enduro 3

Per Judit PinazoRobert Benaiges, Ivan Cervantes i Oliver Klein, ahir després de la roda de premsa
Notícia publicada el 30 de novembre de 2006

L'Ajuntament de Cambrils donarà un any més suport al pilot cambrilenc i Campió del Món d'enduro 1, Ivan Cervantes. Ahir al matí l'Ajuntament va fer públic el compromís de col·laborar durant la temporada vinent amb la reedició del conveni de col·laboració existent, entre el consistori i el pilot. L'alcalde -Robert Benaiges- es mostrava molt satisfet dels èxits aconseguits durant la darrera temporada per l'esportista cambrilenc "tant a nivell professional com personal, l'Ivan ha aconseguit grans èxits aquesta temporada i des de l'Ajuntament i en nom del municipi estem molt contents".

Tot i que el conveni encara s'ha de signar preveu les mateixes condicions que el que es va signar la temporada passada, és a dir que el pilot lluirà un any més el logo "Cambrils a bon port" a la seva granota i l'Ajuntament farà una aportació econòmica d'aproximadament 20.000 euros.

Benaiges va mostrar la seva voluntat de donar suport a l'esportista cambrilenc durant moltes més temporades i de poder tornar a rebre al pilot a la plaça de l'Ajuntament tal i com es va fer el passat mes de setembre, quan el pilot es va proclamar Campió del Món.

Cervantes va voler agrair una vegada més el suport que li dóna l'Ajuntament i l'afició cambrilenca i va prometre nous títols per la temporada vinent, una temporada, plena de nous projectes.


Pas a l'enduro 3

Un dels principals projectes als que s'enfrontarà Cevantes l'any vinent serà el pas a la categoria enduro 3. Al finalitzar la temporada d'enguany, el passat mes de setembre, Cervantes va confirmar el seu pas a la categoria enduro 2, però finalment no serà així. Segons el pilot, uns problemes de fàbrica en el desenvolupament del nou motor, han provocat que finalment l'equip KTM hagi pres la decisió de passar a Cervantes a la categoria enduro 3. Segons Cervantes "per KTM hi han passat molts campions del món i es una escuderia amb molta experiència i si ha près aquesta decisió crec que no s'equivoquen". Participar en aquesta categoria fa molta il·lusió a Cervantes, ja que segon explicava ahir "sempre he estat un pilot de 500cc".

Balanç

Realment aquesta ha estat una temporada més que positiva pel pilot cambrilenc. Ahir, en la roda de premsa, Cervantes tornava a fer balanç dels èxits aconseguits i es mostrava molt satisfet per haver assolit els reptes que es va proposar tan a nivell individual com a nivell d'equip. Recordem que en la temporada passada Cervantes va aconseguir els títols de Campió Mundial d'E1, Campió d'Espanya d'E1 i la Copa Espanya Cross Conutry. A banda d'aquests títols, els més rellevants, cal destacar també el bon paper que el pilot va fer en els campionats per Nacions disputat a Nova Zelanda i en l'Indoor de Barcelona, celebrat el passat cap de setmana i on Cervantes va aconseguir la primera posició en la seva categoria.

Comenta aquest article