Informació general

FA 10 ANYS: Els restaurants cambrilencs Can Bosch i Rincón de Diego repeteixen estrella Michelin

Per Judit Pinazo, Berta Ruiz
Igual que l'any passat, dos restaurants cambrilencs han estat guardonats amb estrelles Michelin. A dalt, Joan Bosch amb la seva esposa Montserrat Costa. A sota, Diego Campos amb la seva esposa Montserrat Albiol


Notícia publicada el 21 de novembre de 2006

Els restaurants cambrilencs Can Bosch i Rincón de Diego tornen a repetir l'estrella Michelin en l'edició 2007 de la Guia Michelin. Els restaurants cambrilencs Can Bosch, de Joan Bosch, fa 22 anys que manté l'estrella Michelin, i el Rincón de Diego, de Diego Campos, repeteix per segona vegada l'estrella Michelin que va aconseguir l'any passat.

Aquest reconeixement és sinònim de bona cuina, acompanyada d'un servei i instal·lacions de qualitat, tenint en compte que a Catalunya només hi ha hagut 38 restaurants guardonats.

Joan Bosch, del restaurant Can Bosch, es mostrava molt satisfet de conservar un any més l'estrella Michelin, tot i que en el seu cas explicava que la pressió de conservar l'estrella no és la mateixa que en altres restaurants ja que fa molts anys "que treballem per mantenir-la".

Diego Campos, del restaurant Rincón de Diego, es mostrava també molt satisfet per repetir estrella Michelin i assegurava que el fet d'haver-ne aconseguit una l'any passat els va animar a continuar treballant al mateix nivell.

Un any més, doncs, aquests dos restaurants cambrilencs situen Cambrils com l'única població de la demarcació de Tarragona amb dos restaurants premiats per la prestigiosa Guia Michelin.

Comenta aquest article