Societat

El gelater Antonio Sirvent rep el premi CECOSECT de mans de la Unió de Botiguers de Cambrils

Per Berta Ruiz

D'esquerra a dreta: el president de la UB, Enrique Arce; el gelater Antonio Sirvent i el secretari de la CECOSECT, Manel Folch

El gelater cambrilenc Antonio Sirvent va rebre, el passat divendres al matí a la seu de la Unió de Botiguers de Cambrils, el premi CECOSECT 2016 (Confederació d'Empresaris de Comerç i de Serveis de les Comarques Tarragonines). Antonio Sirvent va recollir aquest guardó que s'havia entregat en el marc de la primera edició de la Nit del Comerç, celebrada el passat 22 d'octubre al castell de Paborde de La Selva del Camp, a la qual no va poder assistir. Divendres va rebre el premi de mans del secretari de la CECOSECT –Manel Folch– i el president de la Unió de Botiguers de Cambrils, Enrique Arce.

La CECOSECT comprèn una vintena d'associacions de botiguers de cinc comarques del Camp de Tarragona: Baix Camp, Alt Camp, Tarragonès, la Conca de Barberà i Baix Penedès. En aquesta gala de reconeixement al petit comerç, els guardonats van ser la Unió de Botiguers de Reus, la Unió de Botiguers i Comerciants de Montblanc, i els empresaris Carles Legaz i Agustí Figueras per la seva trajectòria al món comercial. A més, cadascuna de les altres vuit associacions de comerciants presents van premiar iniciatives o comerços del seu propi municipi. La Unió de Botiguers de Cambrils va voler reconèixer Antonio Sirvent per la seva contribució a projectar i a portar el nom de Cambrils arreu del món amb els seus gelats i pels seus èxits en diferents campionats de gelateria.

Comenta aquest article