Cultura

Darrers dies per inscriure's a la Jornada Acadèmica en homenatge a Antoni de Gimbernat

Per Redacció

Imatge de la roda de premsa de presentació de la Jornada d'homenatge, que va tenir lloc el passat 25 d'octubre, a càrrec del doctor Pere Mestres, l'alcaldessa –Camí Mendoza– i el regidor de Cultura, Lluís Abella

Els interessats a assistir a la Jornada Acadèmica en homenatge a Antoni Gimbernat, que se celebrarà aquest proper dissabte 19 de novembre, encara tenen temps per formalitzar la inscripció de manera gratuïta a través del Museu d’Història de  Cambrils (977 794 528 / museu@cambirls.org ). L’entrada és lliure però s’ha de reservar plaça per una qüestió d’aforament. La jornada, dirigida tant a professionals com al públic general, donarà una visió acadèmica imprescindible per entendre la contribució d’aquest cambrilenc universal en l’avenç de la cirurgia i la medicina. L’activitat s’emmarca en l’Any Gimbernat, que continuarà fins el mes de febrer.

La jornada començarà a les 11:15 hores a la sala de plens de l'Ajuntament amb la benvinguda a l’acte amb els parlaments de l’alcaldessa, Camí Mendoza; el regidor de Cultura, Josep Lluís Abella; el director del Comitè Organitzador, el doctor Pere Mestres; el gerent de la Regió Sanitària del Camp de Tarragona, Roger Pla, i el membre del Comitè d’Honors, el doctor Gil-Vernet. A continuació, es portarà a terme una taula rodona sobre la vida d’Antoni de Gimbernat. Posteriorment, la Jornada es desplaçarà a l’Hospital Antoni de Gimbernat, on es descobrirà un bust cedit per la Universitat Complutense de Madrid. A la tarda, hi haurà la sessió organitzada per la Societat Catalana de Cirurgia sobre les aportacions de l’anatomia a tècniques quirúrgiques contemporànies.

Comenta aquest article