Societat

La Rua Riu enceta aquesta nit els actes de la cinquena edició de la Nit d'Artistes

Per Berta Ruiz



D'esquerra a dreta, Arnau Colom, el regidor de Joventut –Salvador Matas– i Pere Martí
Ahir al migdia es va fer la presentació de la cinquena Nit d'Artistes, que es farà aquest dissabte 26 d'agost, amb el suport de l'Àrea de Joventut. El regidor de Joventut –Salvador Matas– va destacar que aquesta cinquena edició "ja és una xifra considerable. La Nit d'Artistes, que va sortir en el seu moment com una activitat més del que eren les activitats a la Torre del Bou, ha agafat vida pròpia, s'ha anat consolidant i ha anat creixent. Hi ha inquietuds artístiques a Cambrils, i tota una generació de joves que tenen ganes de fer coses i que saben fer-les molt bé".

El president de la Nit d'Artistes de Cambrils –Arnau Colom– va definir l'edició d'enguany sota el lema "Posem la cinquena!". Arnau Colom va explicar: "venim de quatre edicions anteriors que ens han donat energies i ganes de continuar aquesta festa, perquè ens ho passem molt bé. Enguany volíem fer alguna cosa diferent, més atractiva, i consolidar la mostra".

La cinquena Nit d'Artistes amplia el seu format habitual, ja que avui, a partir de dos quarts d'11 de la nit, es farà la Rua Riu, que sortirà des de la plaça de l'Ajuntament i farà un recorregut per diferents bars –El Colmado, Marro, Dakar, Tot amb Pa, Sullivan Street, Bulevar i Denver– en els quals se servirà Flipi, una beguda elaborada per a l'ocasió. Tota aquesta rua anirà acompanyada d'un grup de xaranga de l'Ametlla de Mar.

Demà dissabte a la tarda, a la plaça d'Espanya, de les 6 a les 8 de la tarda, es farà una de les novetats d'enguany, "La gran parada del circ" a càrrec de la companyia Tot Circ, un taller de circ, malabars, equilibris i clowns per a tota la canalla. Tal com va explicar Pere Martí –secretari de la Nit d'Artistes de Cambrils– "la Nit d'Artistes estava enfocada a gent jove, però a poc a poc, amb el canvi d'espai, també es va començar a agafar un públic més adult. Enguany, ens faltava arribar al públic més petit. Creiem que és una bona aposta per a la canalla". Després, a partir de les 10 de la nit, començarà l'espectacle de la Nit d'Artistes, uns 15 espectacles molt variats, amb molta música, projeccions, algun curtmetratge, videoclips i màgia.
 
Arnau Colom i Pere Martí es van mostrar satisfets de l'extensió i el ressò que cada cop més va agafant la mostra de la Nit d'Artistes, ja que no només hi participaran artistes de Cambrils –com en les dues primeres edicions– sinó que també vindrà gent de Reus o Barcelona com el grup Los Obreros del Arte. Després de la Nit d'Artistes, per acabar la festa, hi haurà música i ball amb Lluís Pinyot i la Tremenda Banda.

Comenta aquest article