Esports

El Cambrils guanya l'Oleastrum per 4 a 3 en un partit d'entrenament disputat ahir

Per Ferran Tuset



El partit entre els dos equips cambrilencs es va jugar ahir al vespre a l'Estadi Municipal
Moltes cares noves a tots dos equips es van poder veure ahir a l'Estadi Municipal en el partidet d'entrenament que van disputar els dos equips locals, el FC Cambrils i el CF Oleastrum. El resultat final va ser de 4 a 3 a favor del Cambrils. A la mitja part es va arribar amb un 1 a 2 favorable a l'Oleastrum amb un primer gol aconseguit de penal. A la segona part el Cambrils va capgirar el marcador i va guanyar finalment per 4 a 3. La pluja caiguda a la mitja part no va impedir el normal desenvolupament del partit.

Continua la pretemporada

El FC Cambrils va disputar un partit amistós el passat dimenge 20 d'agost davant del Montblanc, al qual va derrotar per 0 a 4. El proper partit de pretemporada del Cambrils serà el proper dissabte 26 d'agost, que jugarà amb el Salou al seu camp. El 31 d'agost el Cambrils jugarà amb el juvenil del Reus al seu camp. El 2 de setembre, a Reus, el Cambrils jugarà un triangular en el qual també hi haurà el Suer i el Reddis. El 9 de setembre el Cambrils jugarà amb el Torreforta al seu camp. L'11 de setembre el Cambrils farà la presentació oficial de l'equip a l'Estadi Municipal disputant un partit amb el juvenil del Nàstic de categoria nacional.

L'Oleastrum, per la seva banda, ha disputat dos partits amistosos de pretemporada. El passat 9 d'agost va jugar contra la Pobla de Mafumet al seu camp, on va perdre per 1 a 0. El 12 d'agost va jugar amb el Duesaigües al seu camp, on també va perdre per 2 gols a 1. Els propers partits de pretemporada per a l'Oleastrum seran el 2 de setembre amb el Tarragona al seu camp, el 7 de setembre amb el Vila-seca al seu camp i el 9 de setembre amb el Roda de Barà, també al seu camp.

Comenta aquest article