Informació general

Cambrils Obert engega la campanya "Tornada al cole" per incentivar el comerç abans de l'inici escolar

Per Berta Ruiz



Demà i passat demà se celebrarà una nova edició de la Fira Rebaixes al passeig marítim del Regueral
Des de Cambrils Obert s'ha engegat la campanya "Tornada al cole", que des del passat 15 d'agost fins al proper 15 de setembre es farà a tots els comerços associats a Cambrils Obert.

Cada establiment disposarà d'uns talonaris de butlletes, que es repartiran entre els compradors que realitzin les seves compres durant aquest període. S'hauran d'omplir aquestes butlletes, que es podran dipositar a la mateixa botiga on s'hagi fet la compra i també als estudis de Ràdio Cambrils. Segons va explicar la dinamitzadora comercial –Sílvia Coll– a Revista Cambrils Diari Digital, "en principi, la campanya estava pensada per a les llibreries, botigues de roba infantil i material escolar, però després es va pensar en fer-ho extensiu a gairebé tots els associats –un 80 per cent dels establiments– perquè els estudiants de major edat que han d'anar als instituts o universitats també puguin participar-hi. Per tant, hi haurà botigues de roba infantil, llibreries, mobiliari, ordinadors i altres establiments".

Segons Sílvia Coll, "aquesta activitat està pensada per evitar que la gent surti a comprar a les grans superfícies de Reus o Tarragona per fer aquestes compres. Potser s'aconseguirà o no, però la iniciativa està enfocada de cara a aquesta qüestió".

Un cop finalitzada la campanya i reunides totes les butlletes, es farà el sorteig en directe a través de Ràdio Cambrils, el dia 15 de setembre. Tal com va explicar Sílvia Coll, "si, posem per cas, hem recollit uns 3.000 euros, potser es distribuiran en xecs de diverses quantitats: 100 euros, 50 euros o 25 euros, en funció de la quantitat de diners que es reuneixin". Els guanyadors del sorteig podran bescanviar aquests xecs a qualsevol comerç de la llista d'associats que participen en la campanya.

D'altra banda, la dinamitzadora comercial també va recordar que el diumenge dia 17 de setembre, durant la primera Mostra d'Entitats, Cambrils Obert també instal·larà una carpa al Parc del Pescador, on s'hi publicarà la llista de tots els guanyadors i podran recollir-se els xecs.

Fira Rebaixes, aquest cap de setmana

El proper dissabte i diumenge 26 i 27, es farà una nova edició de la Fira Rebaixes. Segons va explicar Sílvia Coll, es col·locaran 97 parades –hi ha botigues que tindran més d'una parada–, al llarg del passeig marítim de la zona del Regueral, amb tot tipus de productes. Hi haurà gran varietat en quantitat i qualitat d'articles de roba, sabateria, joies, roba per a la llar... amb grans descomptes.
Durant tot el cap de setmana es podran comprar tot tipus de productes rebaixats, des de les 10 del matí fins a les 11 de la nit.

Comenta aquest article