Esports

Campiones de Tarragona i setenes de Catalunya amb “Temptant la sort”

Per Camí Mendoza

Actuació de les patinadores cambrilenques al Campionat de Catalunya celebrat a Girona
El passat 18 de desembre, l’equip de patinadores del noste club es van traslladar a Girona, al pavelló Fontejau, on es va disputar el Campionat de Catalunya de Xous. Anteriorment s’havia celebrat el territorial a Amposta, on havien quedat segones provincials i amb opció a participar al de Catalunya. Les patinadores Gisela Artigau, Judit Estivill, Agnès Fornós, Irene Garcia, Sònia Gil, Lara Giralt, Helena Guinjoan, Mireia Guinjoan Meritxell Guinjoan, Taïs Dalmau, Soukaina Díaz, Cristina Lobaco, Núria Plana, Laura Rodríguez, Marta Sorribas, Azahara Triguero, Soraya Velasco, Eva Vicente, Judit Vicente i Raquel Vicente van sortir a la pista a realitzar la coreografia “Temptant la sort”.

La nostra coreografia, a més de ser aplaudida per la totalitat del públic assistent, per la seva vistositat i espectacularitat, va ser procalmada pels jutges campiona de la província de Tarragona i setena de Catalunya, amb puntuacions que anaven del set amb tres al vuit amb zero. Fins aquí es van assolir els objectius als quals aspirava la coreografia i ara estem pendents que ens comuniquin si podrem participar als Campionats d’Espanya.

Aquesta nova modalitat de patinatge artístic de competició d’equip es va consolidant de mica en mica. És la cinquena temporada que es convoca en competició aquesta modalitat de xou. Els jutges, a l’hora de puntuar, tenen en compte tot un seguit de coses: la interpretació d’una idea o la història que s’explica, la dificultat tècnica de patinatge i la vistositat del vestuari. Amb el muntatge musical, els efectes sonors especials, un bon patinatge i la seva vistositat i originalitat, la coreografia del nostre club va aconseguir plasmar a la pista “la mala sort d’un mirall que es trenca”.

Cinquena classificació a la III Copa President E. Bergadà

A l’Aldea, el passat 12 de desembre, el club va participar a la III Copa President E. Bergadà. És la competició per clubs que es fa a finals d’any per tal de donar per acabada la temporada i veure en quin nivell està cada club.
Aquest any va destacar la poca participació dels clubs, per diferents motius. En total hi van participar deu clubs de la província. Cal dir que la puntuació que marca el reglament en la manera d’aconseguir punts afavoreix els clubs que tenen nois per fer parelles. Cambrils en aquest moment no en té, per això vam quedar cinquens classificats, tot i havent aconseguit molt bones classificacions les nostres participants.

En categoria sènior, Mireia Guinjoan va quedar segona; en categoria júnior Meritxell Guinjoan va quedar primera; en categoria juvenil, Laura Rodríguez va quedar primera i Judit Vicente, dotzena; en categoria cadet, Helena Guinjoan va quedar tercera i Núria Plana, sisena; en categoria aleví, Judith Estivill va quedar cinquena, i en categoria debutants, Agnès Fornós va quedar dotzena i Marta Sorribas, quinzena.

Les patinadores del club en el festival de Nadal que es va fer el 17 de desembre

Festival de Nadal

El divendres 17 de desembre, al Palau Municipal d’Esports, es va celebrar el festival de Nadal de patinatge. El pavelló es va omplir de pares, amics i familiars dels nostres patinadors. La intenció d’aquest festival és la d’ensenyar als pares i familiars el que els nostres patinadors han anat aprenent durant tota la temporada. I també donar com a acabada la temporada 2004.

El festival va constar de participacions individuals i de grup. En individuals: Marta Sorrias, Agnès Fornós, Judith Estivill, Raquel Vicente, Gisela Artigau, Helena Guijoan, Meritxell Guinjoan i Mireia Guinjoan. Les coreografies de grup van ser: “Colors” amb totes les participants que s’inicien en el patinatge, “Egipcis” amb patinadores debutants i “Temptant la sort”, el grup de competició. Per acabar, es va fer fer la desfilada de totes les patinadores on també s’hi va incloure les que han començat a patinar a partir del mes de setembre. Per acabar, va fer acte de presència el Pare Noel, que va obsequiar tots els patinadors amb regals i també els va entregar diplomes en reconeixent al seu esforç. També va obsequiar la junta del club amb un pastís, ja que aquest any s’han complert trenta anys de la fundació del club. A continuació es va oferir coca i xocolata a tots els assistents.

Comenta aquest article