Informació general

FA 10 ANYS: El futur CEIP de Vilafortuny comptarà amb 2.500 metres quadrats més d'espai dels que estaven previstos

Per Judit Pinazo



L'entrada principal del futur CEIP de Vilafortuny serà pel carrer del castell de Siurana
Notícia publicada l'1 de setembre de 2006

El setembre de 2007 està previst que entri en funcionament un nou centre d'educació primària al municipi, concretament a la zona de llevant, en el terreny contigu a aquell en què actualment s'hi està construint el Centre Cívic de Vilafortuny, situat a la cantonada del vial del Cavet i l'avinguda del Mas de Clariana.

Segons va explicar  el passat 29 d'agost l'alcalde –Robert Benaiges– en roda de premsa, estava previst que aquest centre comptés amb una superfície aproximada de 8.000 metres quadrats, però finalment s'ampliarà amb 2.500 metres quadrats de terreny més.

I és que finalment s'ha canviat lleugerament la ubicació del centre dins del terreny previst. I és que segons explicava Benaiges, els tècnics de la Generalitat que van venir a inspeccionar els terrenys van dir que la ubicació dels diferents espais del CEIP, sobretot de la zona esportiva, seria molt complicada tal i com s'havia plantejat fins al moment, perquè el terreny quedava molt allargat. Segons Benaiges aquesta petita modificació suposarà una millor distribució dels espais que faran del nou CEIP "una escola millor i amb més espai per a activitats esportives". Pel que fa a l'accés al centre, es podrà fer per la zona interior, concretament pel carrer del castell de Siurana, on està previst fer-hi la porta principal, tot i que també es podrà entrar per un accés situat al vial del Cavet.

Comenta aquest article