Vandellòs i Hospitalet de l'Infant

La Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya i Llastres SLU promocionen el Refugi de Remullà

Per Redacció

Imatge de la signatura entre la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya i Llastres Serveis Municipals SLU

La Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya i Llastres Serveis Municipals SLU van signar, el passat dissabte al matí, un conveni de col·laboració per promocionar entre els federats el Refugi de Remullà. En virtut de l’acord signat, Llastres ofereix un 10% de descompte a les entitats de la federació i en contrapartida, el refugi tindrà una presència destacada al catàleg "Avantatges Federats 2016" que edita la Federació d’Entitats Excursionistes i que arriba directament a un col·lectiu de més de 38.000 persones que pertanyen a entitats excursionistes, clubs esportius, practicants d’activitats i esports de muntanya.
A més del catàleg, la promoció del refugi també es farà a través del butlletí electrònic i dels diferents canals de comunicació de la FEEC.
El refugi, una masia de pedra de 165 metres quadrats en 3 plantes i amb un pati exterior, es troba a 2 km al nord de Vandellòs, al llogarret deshabitat de Remullà, amb la Serra de Llaberia i el PR-C91 a la vora. El refugi té capacitat per allotjar fins a 20 persones.

Comenta aquest article