L'Oleastrum lidera el seu grup a més de ser l'equip més golejador de Catalunya

Jugada d'atac de l'Oleastrum en un partit d'aquesta temporada
L'Oleastrum comença a fer història, ja que amb els 71 gols aconseguits en els 17 encontres de lliga disputats (dóna un promig de 4,71 gols marcats per encontre) s'ha convertit en l'equip més golejador de pràcticament tot Catalunya i de totes les categories. Cal afegir, també, que un cop finalitzada la primera volta de l'actual campionat, l'Oleastrum ja és líder en el seu grup amb 3 punts d'avantatge sobre el segon, l'At. Valls. Per tant, ha aconseguit el títol honorífic de campió d'hivern. I a més, cal assenyalar que per segon mes consecutiu obté un ple en aconseguir els 12 punts en joc. Porta nou victòries consecutives en els nou últims encontres jugats, cinc a casa i quatre en camp contrari.

Els artillers de l’Oleastrum

Zamorano i Alberto
Zamorano / 19 gols
Nascut a Cambrils (5-7-73), és l'avi de l'equip pels seus 28 anys. Va començar futbolísticament a l'aleví del Cambrils i posteriorment, i a causa d’un accident de moto, va deixar el futbol actiu. Va tornar al futbol jugant dues temporades a l'Almoster de segona territorial. Va descansar una altra temporada tornant amb el Sol i Vista de Reus, a segona regional. La temporada passada va jugar en la mateixa categoria amb l'Alhambra de Reus i va aconseguir 14 gols.

Alberto / 20 gols
Nascut a Reus (19-9-80), va començar en el juvenil de la Pastoreta de Reus, posteriorment va passar al juvenil del Cambrils, on va jugar dues temporades aconseguint 25 gols en una d'elles, tot i haver jugat només la meitat dels partits. En la temporada 98-99 amb el Cambrils a preferent i amb 17 anys va estar convocat en un partit, sense arribar a debutar. Sí ho va fer en la 99-00 en què va jugar tan sols 56 minuts en 7 partits, aconseguint 1 gol. En la passada 00-01, en 18 partits i amb el Cambrils a preferent, va jugar 608 minuts aconseguint també 1 gol. Al final de la mateixa va assenyalar que el Cambrils, no comptava amb ell, fitxant per l'Oleastrum. Amb els seus 20 gols en 17 partits jugats, s'ha convertit en el màxim golejador de l’equip.

§ 16 de desembre Mont-roig 0 Oleastrum 5§ § 23 de desembre Oleastrum 5 Riudoms 2§

Alineació: Molina (Eusebi min. 89), Alegret (Moreno min. 85), Mañas, Peque, Reche, Raul (Zamora min. 59), Zamorano, Peta, Alberto, Chechu (Juan min. 58), José Mari (Sito min. 67). Targetes: groga a Peta, Chechu i Zamora. Gols: 1-0 min. 15 Zamorano, 2-0 min. 17 Peta (penalti), 2-1 min. 25, 3-1 min. 56 Alberto, 3-2 min. 64, 4-2 min. 82 Alberto i 5-2 min. 89 Alberto.

§ 13 de gener Almoster 3 Oleastrum 7§

Alineació: Eusebi, Alegret, Mañas, Peque, Reche (Sito min. 63), Ortiz, Zamorano, Peta, Alberto, Chechu (Juan min. 56) i José Mari (Raul min. 52). Targetes: Vermella a Raul, expulsat min. 80. Groga a Alegret, Peque, Ortiz, Sito i Juan. Gols: 0-1 min. 7 Zamorano, 1-1 min. 14, 1-2 min. 29 Alberto, 2-2 min. 32, 2-3 min. 46 Zamorano, 3-3 min. 51, 3-4 min. 78 Alberto, 3-5 min. 82 Zamorano, 3-6 min.
88 Alberto i 3-7 min. 90 Ortiz.

§ 20 de gener Oleastrum 2 At. Valls 1§

Alineació: Eusebi, Alegret, Mañas, Peque, Reche (Moreno min. 58), Luceño, Zamorano (Sito min. 75), Peta, Alberto, Chechu i Ortiz. Targetes: Alegret, Mañas i Peta, ambdós dues grogues i expulsats en els minuts 64 , 66 i 87. Grogues a Eusebi, Luceño, Zamorano i Alberto. Gols: 0-1 min. 47, 1-1 min. 66 Zamorano, 2-1 min. 72 Alberto