Vandellòs i Hospitalet de l'Infant

Oberta la matrícula per als cursos del quart trimestre d'Idetsa

Per Redacció

El període de matriculació per als cursos de formació que ofereix IDETSA en el quart quatrimestre d’aquest 2016 es va iniciar aquest dijous dia 25 d’agost. Amb el lema “Desenvolupa el teu talent”, l’oferta formativa proposa diversos programes a mida, amb la combinació de formació i pràctiques, com és el cas de creació i disseny de pàgines web, comerç i màrqueting o manteniment de jardineria en espais urbans. Pel que fa a cursos de formació, es pot optar pel de comerç i màrqueting, anglès i francès especialitzat en el sector turístic i del comerç o per l’obtenció  de diversos carnets professionals.

També es poden obtenir certificats de professionalitat a través dels cursos de formació ocupacional subvencionats pel SOC. A més, es poden cursar tallers específics i dinàmics en orientació i emprenedoria dins la Xarxa Catalunya Emprèn i els convenis d’emprenedoria amb la URV. La proposta formativa d’IDETSA consisteix en agrupar àrees formatives en un determinat projecte, de manera que en funció de les necessitats de l’usuari es pot obtenir una formació personalitzada. En aquest sentit, els cursos estan dirigits a les persones que tinguin la intenció d’ampliar el seu currículum i la seva formació dins els sectors que tenen més potencial de creixement al municipi.

Per als alumnes que estan en situació d’atur hi ha la possibilitat de retorn de l’import de la fiança del curs si s’acredita una assistència mínima del 80% de l’horari total del curs. Tota la informació sobre els cursos de formació es pot consultar al web www.idetsa.net  o personalment a les oficines d’IDETSA viver d’empreses del Polígon Industrial “Les Tàpies” del municipi de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant.
 

Comenta aquest article